«ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΞΑΝΑ» – ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ: ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ 2024 ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑ ΤΡΟΜΟ

Κοινοποίηση:
trump-11

Ο πλανήτης παγώνει. Μια ωμή και δημόσια απειλή δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται από το Ιράν, με την κρατική τηλεόραση να επαναφέρει με ανατριχιαστικό τρόπο την απόπειρα του Ιουλίου 2024, όταν σφαίρα τραυμάτισε τον τότε υποψήφιο πρόεδρο στο αυτί. Το μήνυμα είναι σαφές, προκλητικό και επικίνδυνο: «αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει».

Είναι μια σαφής αναφορά στην απόπειρα δολοφονίας τον Ιούλιο του 2024 όταν μια σφαίρα χτύπησε στο αυτί τον Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας. Το μήνυμα συνοδευόταν από μια φωτογραφία από εκείνη την ομιλία.

Είναι ως σήμερα η πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης εναντίον του Τραμπ, μετά τις επανειλημμένες απειλές του ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στη χώρα αν συνεχίσει τη βίαιη καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπουρδες του πενταγωνου ,δικαιολογιες ,μια ναρκωτικα μια το ενα ,μια το αλλο ,σαν κατιναριο κανει ,τουλαχιστον ο Πουτιν ειναι παντελονατος .

    1. Γυρευοντας παει οπως λες αλλα ξερει οτι εχει τη μεγαλυτερη δυναμη παγκοσμιως.αυτο που εκανε ο τραμπ με τη βενεζουελα δεν καταφερε να το κανει 3 χρονια ο πουτιν.ποτε μη ξεχνατε τη δυναμη της αμερικης ,αν θελει να χτυπησει ενα κρατος σαν την ουκρανια θα το ειχε τελειωσει μεσα σε 2 μηνες.και ασε να λενε ο ρωσσος εχει υπερδυναμη και και και… δυστυχως εχουν τη μεγαλυτερη τεχνολογια και δυναμη.τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα και οι προφητειες θα βγουν στα δικα μας χρονια πολυ πιο γρηγορα απο οσο λεγαμε καποτε.ειναι θεμα χρονου να χτυπησει το ιραν και εχει ολη τη δυναμη.

Γράψτε απάντηση στο ΑΖ Ακύρωση απάντησης