Θὰ καθαρίσει ἡ ἦρα ἀπὸ τὸ σιτάρι… ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_71

Έστειλα στην ομάδα μου των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ τις θέσεις για τα εμβόλια των επιστημόνων από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών – ΕΚΚΕ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ –ΕΙΠ, στο πρόσφατο φόρουμ που οργάνωσε το Αστεροσκοπείο.

Η απάντηση πριν από λίγο ενός από αυτούς ήταν επί λέξει “μην με εκνευρίζεις με αυτά τα απίθανα, τι να σου γράψω, διάβασε την τελευταία εργασία και τις 1600 μελέτες για τις παρενέργειες που αποκρύπτουν και κατευθείαν στον εισαγγελέα όλοι αυτοί στη διαδικασία που θα καταθέσουμε εμείς”.

“Τους λέω, τι είναι αυτά ρε, γιατί κρύβετε τις μελέτες για τις παρενέργειες;”, και η απάντηση (όχι στο φόρουμ αυτό, ακόμα …χειρότερα) ήταν …”δεν έχουμε προλάβει να τις διαβάσουμε”…

Η αλήθεια είναι, τι να μου γράψει ο άνθρωπος για αυτά…:

“Προσπαθώντας να θέσουν τα πράγματα για ακόμα μια φορά στη σωστή βάση, οι επιστήμονες από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών – ΕΚΚΕ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ –ΕΙΠ ανέλαβαν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στις 12 επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας στη χώρα μας σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Χρίστος Δήμας και ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, καθηγητής Αθανάσιος Κυριάζης. Ο κ. Δήμας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρωτοβουλία του ΕΑΑ να αναδείξει το θέμα της ψευδοεπιστήμης και της συνωμοσιολογίας και τόνισε ότι η επιστημονική κοινότητα είναι εκείνη που έχει την ικανότητα, τα δεδομένα και τη γνώση για να ενημερώνει αποτελεσματικά και υπεύθυνα τους πολίτες για την πρόοδο και τα επιτεύγματα της επιστήμης ώστε να καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας.

Στην ανάγκη η επιστημονική κοινότητα να αντικρούσει όσες συνωμοσιολογικές θεωρίες αναπτύσσονται αναφέρθηκε με τη σειρά του ο διευθυντής και πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Μανώλης Πλειώνης. «Η επιστήμη που υπηρετεί με πάθος το Αστεροσκοπείο αγωνίζεται σήμερα να επιβιώσει ως κοινωνική αναφορά μέσα σε ένα περιβάλλον σύγχυσης και συστηματικής αποδόμησης του ορθού λόγου», σημείωσε.

ΕΜΒΟΛΙΑ

Θεωρία 1. Τα εμβόλια για την Covid-19 είναι επικίνδυνα.

Πραγματικότητα: Όπως επισήμανε ο διευθυντής Ερευνών στο εργαστήριο Ιατρικής Μικροβιολογίας, υπεύθυνος μονάδας εμβολίων του Ε. Ι. Παστέρ και μέλος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, Δρ. Διονύσης Σγούρας, τα εμβόλια έναντι της Covid-19 είναι ασφαλή γιατί μέχρι τώρα έχουν χορηγηθεί σε πάνω από 10 δισεκατομμύρια δόσεις, προσθέτοντας ότι γίνονται περίπου 25-30 εκατομμύρια εμβολιασμοί ημερησίως με ελάχιστες παρενέργειες οι οποίες όπως έχει διαπιστωθεί οφείλονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε υποκείμενα νοσήματα ή σε καταστάσεις που προϋπήρχαν και ήταν αδιάγνωστες.

Επιπλέον απαντώντας σε όσους αφήνουν αιχμές για τον χρόνο ανάπτυξής τους τόνισε ότι αναπτύχθηκαν σε χρόνο ρεκόρ λόγω της άνευ προηγουμένου παγκόσμιας συνεργασίας και χρηματοδότησης της συγκεκριμένης έρευνας.

«Έχουν περάσει από την ίδια αυστηρή διαδικασία κλινικών δοκιμών αξιολόγησης με τα άλλα παραδοσιακά εμβόλια τηρώντας όλα τα πρότυπα ασφαλείας και παραγωγής κι αυτό κατέστη δυνατόν λόγω των χρονικών περιορισμών γιατί τα διάφορα στάδια ή οι φάσεις των κλινικών μελετών προχώρησαν σχεδόν παράλληλα μεταξύ τους και όχι η μία μετά την άλλη όπως συνηθιζόταν παλαιότερα.

Τα εμβόλια δεν περιέχουν κάποιον ζωντανό ιό παρά μόνο μία οδηγία στα κύτταρα μας για να συνδέσουν την πρωτεΐνη του κοροναϊού την γνωστή ακίδα. Αυτή η οδηγία με τη μορφή mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων και αποδομείται άμεσα μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του. Έτσι λόγω της παροδικής φύσης του μορίου mRNA δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος ενσωμάτωσης στο γονιδίωμα των κυττάρων.

Όσον αφορά τις θεωρίες συνωμοσίας για επιπτώσεις στην αναπαραγωγή δημοσιευμένα πλέον στοιχεία μελετών αποδεικνύουν ότι δεν επηρεάζεται με κανέναν τρόπο η γονιμότητα. Ο εμβολιασμός έδειξε ότι προστατεύει αποτελεσματικά και την έγκυο και το έμβρυο της από την σοβαρή νόσο και τον θάνατο».

Πραγματικά, τι να μου γράψει.

Όπως είπε:

Κατευθείαν στον εισαγγελέα ,

στην ΠΡΩΤΗ στον πλανήτη ΠΟΙΝΙΚΗ διαδικασία για το έγκλημα των εγκλημάτων…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η φωτογραφία συνδέει τον Μπιλ Γκέιτς με τον κύκλο του Έπσταϊν, αποκαλύπτοντας τη συνεχιζόμενη χειραγώγηση και κατάχρηση της καταδίκης μετά το 2008.
    https://vigilantnews.com/post/previously-unseen-photo-of-bill-gates-emerges-in-damning-report-on-jeffrey-epstein/?amp=1
    =====
    https://twitter.com/VigilantFox/status/1739058375697019057

  2. Στην γρίπη εάν ξέρεις μαγαζί ότι είναι καθαρός έχει καλή μαγιρισα κλπ μπορείς να παραγγείλεις και πατσά με πόδια μοσχαρίσια να φας με καυτερή πιπεριά όχι σκόρδο κλπ κολλαγόνο σε όλα θέλει μέτρο όχι παραπάνω από το κανονικό

    1. Θα σταματήσεις να γράφεις μαλακίες ρε τηγανοκέφαλο;

  3. Τα κρούσματα γρίπης θα γίνουν ανησυχητικά για την περιοχή όταν ανηξουν τα σχολεία κλπ οπότε να κρατήσουν τα παιδιά τους σπίτι τουλάχιστον μια ευδομαδα και να κυκλοφορούν με μάσκες κλπ

Comments are closed.