ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ! Σήμερα, ΟΣΟ ΠΟΤΕ, είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ η οικονομική στήριξή σας !

Κοινοποίηση:
Screenshot_113

 

Η τιτάνια αυτή μάχη που παρακολουθείτε με κομμένη ανάσα, η μάχη απέναντι στο παγκόσμιο θηρίο, έχει εδώ και μέρες μπει στη δεύτερη, κρισιμότερη και δραματικότερη φάση της. Είναι θέμα σχεδόν ωρών να σας ανακοινώσω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΑ.

Και μετά, γαία πυρί μιχθήτω.

Μία μάχη, τριάμισι χρόνια τώρα, στην οποία γρήγορα χρειάστηκα τη βοήθεια του κόσμου για να αντεπεξέλθω στα έξοδα, τα οποία σήμερα πια φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη. Και για να μπορέσω να κρατήσω και αυτή την οικογένεια όρθια, μία μάνα και σύζυγο, και ένα παιδί, που έζησαν και αυτοί την απόλυτη στοχοποίηση από μία εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποίησε όλους τους μηχανισμούς της, κράτος και παρακράτος, για να μας εξοντώσουν.

Αλλά ήταν δίπλα μου όλη την ώρα.

Μαριάννα, και εσύ αγόρι μου, άντρα μου, κίνητρό μου ,

σας ευχαριστώ…

Την Παρασκευή κατατίθεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας η ιατροδικαστική έκθεση του Κωνσταντίνου Ανδρέου, επιμελητή Ιατροδικαστικής στο Γ.Π.Ν. Νίκαιας, για τη δολοφονία του Νίκου Λυμπερόπουλου στο νοσοκομείο Πύργου. ΚΑΙ αυτή την καταδικαστική για την εγκληματική οργάνωση έκθεση, ΕΣΕΙΣ την πληρώσατε. Όπως ΕΣΕΙΣ έχετε πληρώσει ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ιατροδικαστικές εκθέσεις, και είστε και πάλι ΕΣΕΙΣ που καλείστε να πληρώσετε και τις επόμενες δέκα που ήδη έχουν παραγγελθεί και ετοιμάζονται.

Και οι εκθέσεις αυτές είναι η κορυφή του παγόβουνου των εξόδων αυτής της μάχης. Ακόμα και αυτά τα μεγάλα νέα για τα οποία σας προετοιμάζω, ΚΑΙ αυτά για να έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, χρειάζονται χρήματα. Έρχεται πραγματικός Αρμαγεδδώνας, αλλά ένας Αρμαγεδδώνας σαν και αυτόν, για να τελειώσει το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία του ελληνικού έθνους και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για διώξεις και φυλακίσεις, χρειάζεται την οικονομική στήριξή σας.

Θα σας πω κάτι απλό.

ΑΝ ήθελα να γίνω πλούσιος, θα έκανα πολύ απλά πράγματα, και όλοι ξέρετε ότι είναι ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το λέω:

-Θα γύριζα στην κανονική δικηγορία. Δεν θα γύριζα απλώς στη δικηγορία που ασκούσα ΠΡΙΝ την ώρα που αποφάσισα να θυσιάσω τα ΠΑΝΤΑ για τη μάχη με το θηρίο, αυτή με τις γνωστές στο πανελλήνιο επιτυχίες, αλλά θα γύριζα σε μία δικηγορία, στην οποία, αν δεχόμουν τις εκκλήσεις και όχι προτάσεις που δέχομαι, σε σχεδόν καθημερινή βάση, από επιχειρήσεις και ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, όλοι αυτοί δηλαδή που με παρακολουθούν τριάμισι χρόνια, περίπου σαν σε ζωντανή μετάδοση, να κάνω αυτά που κάνω, και βλέπουν σε μένα αυτό που πάντα έψαχναν αλλά δεν βρήκαν ποτέ, θα γινόμουν, ναι, πλούσιος.

Σας μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια:

Στο 10% από όλες αυτές τις εκκλήσεις αν ανταποκρινόμουν, θα μιλούσαμε για αμοιβές επιπέδου δικηγόρων στις Η.Π.Α. και εγώ τώρα θα ήμουν εκατομμυριούχος…

-Θα κατέβαινα μεταξύ των πρώτων και των δεύτερων εκλογών υποψήφιος βουλευτής.

Αμφιβάλλει κανείς ότι δεν θα έβγαινα πρώτος, π.χ. με το κόμμα των Σπαρτιατών; Ή αν κατέβαινα από την αρχή με την Ελληνική Λύση; Θα έλεγε όχι ο Κυριάκος Βελόπουλος; Οπότε ΚΑΙ τα οκτώ χιλιάρικα το μήνα ΚΑΙ όλες οι βουλευτικές αποζημιώσεις, ΚΑΙ η ασυλία να μην έχω στο κεφάλι μου τίποτα, ΚΑΙ αστυνομική φύλαξη, και, και, και.

Και καθώς ως βουλευτής μπορώ να ασκώ ΚΑΙ δικηγορία, καταλαβαίνετε…

ΟΧΙ !

Εγώ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΤΟΣ στην αποστολή που μου “ανατέθηκε”.

Και σε αυτή την αποστολή θα μείνω πιστός ,

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Το δικό τους.

Ή το δικό μου ,

γιατί ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ είμαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Χρειάζομαι όμως τη ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

Για μία ακόμη φορά ο τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, στον οποίο μπορείτε να κάνετε τις δωρεές σας για αυτόν τον ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ για την ΕΛΛΑΔΑ.

Τον ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ !

Σύντομα θα είμαι σε θέση να σας δώσω και τραπεζικούς λογαριασμούς στις άλλες συστημικές τράπεζες. ΕΛΠΙΖΩ να είμαι σε θέση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τις τράπεζες αυτές.

Φτύσαμε αίμα για να μας δεχτεί η Πειραιώς.

 

 

Έχω δώσει και τον λογαριασμό στην Eurobank, επειδή υπήρχε διαθέσιμος, και περιθώρια δεν υπήρχαν να χαθούν χρήματα για τη μάχη από ανθρώπους που ζητούσαν αυτή την τράπεζα. Φυσικά, τα χρήματα από εκεί μεταφέρονται στην Πειραιώς, άλλωστε η Ι.Κ.Ε. που κάναμε για αυτό τον σκοπό ελέγχθηκε ήδη στο πρώτο εξάμηνο της λειτουργίας της από τους μηχανισμούς της οργάνωσης, και δυστυχώς για αυτή, άνθρακες ο “θησαυρός” που ήλπιζαν να βρουν (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ΚΑΙ για το Καλό, αλλά ΚΑΙ για το Κακό) ,

ΟΛΑ είναι ΝΟΜΙΜΑ, ΟΛΑ δηλώνονται, ΟΛΑ πληρώνονται.

Άλλωστε, σε ΑΥΤΟ απέτυχαν με μένα:

Ίσως είμαι ο μόνος “διάσημος” που δεν έχει “τρύπες”. Κάτι από το οποίο θα μπορούσαν να με κρατάνε.

Όπως κρατάνε τους πολιτικούς – αχυράνθρωπους της παγκόσμιας τάξης…

 

EUROBANK 

 

 

Μπορείτε και μέσω Pay Pal.

 

 

Συνέλληνες ,

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ :

ΑΥΤΗ η μάχη που δίνω ΔΕΝ έχει να κάνει μόνο με την παγκόσμια απάτη.

ΑΥΤΗ η μάχη έχει να κάνει με ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ αυτής της πολύπαθης χώρας. Το τέλος της απάτης, θα σημάνει το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε :

Πάμε για την Ελλάδα που αξίζει στους προγόνους της !

Σε αυτούς που οφείλουμε το ένδοξο όνομά της !

Πάμε, Συνέλληνες !

Υ.Γ.1 Το παρακράτος ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ προσπάθησε να μπλοκάρει ώστε να εξοντωθώ εγώ  και η οικογένειά μου και για να τελειώσει η μάχη.

Και απέτυχε παταγωδώς, απέναντι σε μία Δικαιοσύνη που πλέον αντιστέκεται, που πλέον λειτουργεί υπέρ του αγώνα, του κοινού μας αγώνα.

Και τώρα, το παρακράτος, τρώει τα λυσσακά του…

Υ.Γ.2 Η μητέρα μου, πολύ δύσκολη στα μεγάλα λόγια, και που πάντα με προσγείωνε στα όνειρά μου, μου είχε πει κάποτε, όταν ακόμα διηύθυνε ο Κλασικό Λύκειο στο Αρσάκειο στο Ψυχικό που εκείνη είχε δημιουργήσει, “εσύ ούτε ως διπλωμάτης (ναι, το είχα στο μυαλό μου, αλλά με φαντάζεστε εμένα διπλωμάτη…;), ούτε ως δικηγόρος, ούτε ως τίποτα άλλο θα διαπρέψεις και θα γίνεις γνωστός σε όλο τον κόσμο.

Γνωστός θα γίνεις ως …συγγραφέας.

Αρχίζω και πιστεύω ότι ΚΑΙ σε αυτό είχε δίκιο.

Και πιστεύω ότι ξέρω και τι βιβλίο θα γράψω…

Υ.Γ.3 Η μοναδική φορά που δεν με κατάλαβε η μητέρα μου, αλλά ούτε ο πατέρας μου, που ως πυρηνικός φυσικός, τότε είναι που θα κατάλαβε, μπροστά σε αυτό που είδε και άκουσε από τον οκτάχρονο γιο του, πόσο απλή είναι τελικά η …σχάση του ατόμου ,

όταν παρουσιάστηκα μπροστά τους, επαναλαμβάνω στα οκτώ μου χρόνια, αιμόφυρτος, γιατί είχα γδάρει το πρόσωπό μου και είχα στο κεφάλι μου κάτι πρόχειρα αγκάθια που βρήκα στον κήπο στο πατρικό μου στο Παλαιό Ψυχικό, και όταν με ρώτησαν “γιατί το έκανες αυτό παιδί μου”, εγώ απάντησα πολύ φυσιολογικά…

..”γιατί μία μέρα θα σώσω και εγώ τον κόσμο”…

Καλό σας βράδυ…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.