ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μας θέλει στο ΣΚΟΤΑΔΙ, ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ από τις 18:00 έως 21:00 – Οι πολίτες στην απόλυτη κατάντια για να… ευχαριστήσουμε τον Ζελένσκι

    Κοινοποίηση:
    5d7344df3b00008d6fd0c109

    Σε σύσταση για την αποφυγή χρήσης των ενεργοβόρων συσκευών από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με στόχο η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην Ελλάδα να είναι τουλάχιστον 5% προχώρησε πριν από λίγο ο υπουργός Ενέργειας Κ.Σκρέκας.

    Μόνο που οι ώρες 6-9 είναι οι βασικές ώρες κατά τις οποίες οι Έλληνες κάνουν όλες τις δραστηριότητές τους που αφορούν, μαγείρεμα, πλύσιμο, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, φωτισμό, κ.λ.π. καθώς τις υπόλοιπες ώρες εργάζονται και λείπουν από το σπίτι.

    Επί της ουσίας αυτό που ζητάει η κυβέρνηση είναι οι Έλληνες να ζουν στα σπίτια τους ως «αόρατοι» και να μην καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα.

    Kαι επειδή στην ζωή τίποτε δεν γίνεται με συστάσεις παρά μόνο με ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ και ΔΙΑΤΑΓΕΣ, η κυβέρνηση για να εξασφαλίσει ότι οι Έλληνες θα συμμορφωθούν και δεν θα «καίνε» ρεύμα, επιβάλει ένα κρυφό «χαράτσι» που αφορά την κατανάλωση.

    Η νέα επιβάρυνση των καταναλωτών μπαίνει στο πλαίσιο των χρεώσεων των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), αυτή τη φορά για να χρηματοδοτήσουν τα νοικοκυριά «την αντιστάθμιση κινδύνου από ενεργειακές κρίσεις».

    Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Μητσοτάκης έγινε σύμμαχος με τον νεοναζί της Ουκρανίας, τον Ζελένσκι με αυτόν που να “λούζεται” αυτή την απόφαση να είναι μόνο ο ελληνικός λαός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τον κλιματικό νόμο τον Μάιο τον ψήφισαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Και ο κλιματικός νόμος μιλά για μείωση 50-80% το ρεύμα, τα καύσημα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ακόμα και το φαγητό.

      Πρέπει να γκρεμίσουμε όλο το μπουρδέλο μέχρι τα θεμέλια. Γιατί δεν θα ζει κανείς Έλληνας μετά το τέλος αυτού του χειμώνα με αυτά που έρχονται.

    2. κ. Κούλη,
      τις συστάσεις σου τις γράφω
      στη …μασταγουρίτσα μου.

    3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

    4. Όλη μέρα δεν θα κάνω τίποτα και αυτές τις συγκεκριμένες ώρες θα τα χρησιμοποιώ. Μαγείρεμα πλυντήριο σίδερο τα πάντα όλα. Δεν υπακούω σε κανέναν, γιατί δεν έχω λόγο να το κάνω.

    5. Καλε…. μπιντε με ζεστο νερακι δεν θα κανουμε που γυρναμε απο δουλεια εκεινες τις ωρες? Θα δουλεψει γκαζακι, κατσαρολακι και…. γοβα δηλαδης?
      Μητσοτακαρε σαλτα και γαμησου και στο λεει ενας Νεοδημοκρατης αυτο! Ταχεις κανει ολα κωλο απο κορωναιο μεχρι ενεργειακο! Βαλε και μια επιτυχια σου στο τραπεζι μπαμια δοσιλογε!

    6. Κούλη σιγά σιγά τελειώνει η αποστολή πού σού έχουν αναθέσει τα αφεντικά σου πέρα τού αντλαντικού. Νομίζεις θά ενδιαφερθούν να σε σώσουν; Στήν πλατεία Συντάγματος θα σε κρεμάσουν Μούλικο.

    7. Αυτος εκει που μενει θα ειναι στο σκοταδι ;;; Αχ βλακα Ελληνα ξυπνα.Γιατι εκλεισε τον λιγνιτη ;;; Ποιον ρωτησε και τον εκλεισε ; Ολα για την τσεπη του.Εσυ ομως ριξε ενα ροχαλητο.Εχεις μελλον για τα επομενα

    8. Με τα λεφτά μου γ@μάω και την κυρά μου λέει μια παροιμία.

    9. τράβα ψ@φα ρε γ@μημένε, μόνο αυτές τις ώρες θα τα δουλεύω όλα γιατί
      έτσι γουστάρω μουνόπ@νο…

    10. μετσοτάκη Μπάσταρδε?Το μ@υνί της μάνας σου της ντόρας ..

    Comments are closed.