ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ…; ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, Ε…;

Κοινοποίηση:
Screenshot_95

Κοίτα, επειδή αυτή τη φορά η δικονομία θα εφαρμοστεί, πρώτα πρέπει να κληθείτε εσύ και ο άλλος ο υποψήφιος, ο Μιχάλης Καραμαλάκης, να δώσετε έγγραφες εξηγήσεις. Ώστε μάλλον θα προηγηθούν άλλοι. Κοντοζυγώνει όμως, όσο στο κτίριο 16 ετοιμάζονται να ορίσουν τη μέρα που θα γίνει η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ για την παγκόσμια απάτη του κορωνοϊού.

Ξέρεις τι εξηγήσεις θα δώσεις. Αυτά, τα “χίλια συγγνώμη, δεν θα ξαναγίνει”, “για λίγο ήταν”, “ούτε καν προγραμματισμένο”, “αυτοί που ήταν εκεί δεν είχαν έρθει από το εξωτερικό”, “δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε θέμα που δεν υπάρχει, μα ούτε καν, αφού ζήτησα συγγνώμη, τι άλλο να κάνω ο άνθρωπος”, και όλα αυτά τα χαριτωμένα που έγραψε ο δικός σας ο εισαγγελέας στη διάταξη της ντροπής.

Αυτός ,

που ο άλλος δικός σας, ο προϊστάμενος, αυτός που με τη σύλληψή μου τότε έκανε εννέα εφέτες να τρέχουν και να μη φτάνουν, μέχρι να έρθουν οι επόμενοι τρεις να με αθωώσουν ,

σκέφτηκε να σας δώσει μία μικρή αναβολή στο “θάνατο” και χρέωσε την αίτηση ανάσυρσης από το αρχείο των εγκλημάτων σας στην Ομόνοια και στο Μαξίμου, στον …Κυπριτίδη ,

για να έρθει το δικαστικό συμβούλιο να τον “πετάξει” έξω ,

και τώρα, στα γρήγορα, να την πάρει άλλος εισαγγελέας.

Θα μου πεις, και αυτός επιλογή του Ελευθεριάνου είναι.

ΔΕΝ έχει άλλη επιλογή όμως. Αν δεν θέλει να τον κυνηγάει όλος ο νομικός κόσμος, ο Άρειος Πάγος, τα Εφετεία, τα Πρωτοδικεία, οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Ποινικολόγων, έστω και τη σκέψη να κάνει να σας σώσει εφαρμόζοντας το ποινικό δίκαιο που επινόησε ο συνάδελφός του.

Είναι η ώρα να το πάρετε χαμπάρι, “Μπακογιάννηδες” και “Καραμαλάκηδες”:

Τετέλεσται.

Το νερό στο αυλάκι της κάθαρσης έχει ήδη μπει, κυλάει, και πολύ γρήγορα το αυλάκι θα γίνει χείμαρρος, και ο χείμαρρος, ακόμα πιο γρήγορα, τσουνάμι.

Το τσουνάμι της αλήθειας που θα σαρώσει τα πάντα και θα λυτρώσει την Ελλάδα…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: