ΟΟΟΟΧΙ !! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ !! ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ, ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;; ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ, ΚΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΛΕΙΤΣΑΚΗ ;; ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ “ΔΙΕΓΕΡΣΗ”, Η ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΧΡΕΟΣ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ;; ΟΟΟΟΧΙ !! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_24

Είναι πραγματικά ΤΡΟΜΕΡΟ να βλέπεις από τη μία πλευρά τα απίστευτα που επινοούν τα μέλη της παράγκας της ποινικής Δικαιοσύνης για να απαλλάξουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, και από την άλλη πλευρά να τα βλέπεις να συμπεριφέρονται, όχι σαν να μη γνωρίζουν νομικά, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, για να διώξουν εμένα.

Σας είχα μιλήσει, κάπου λίγο μετά την αθώωσή μου την 29/06/2023,  για τις δύο διώξεις που μου είχαν ασκηθεί από την παράγκα του κτιρίου 16, αμφότερες για [κατά φαντασίαν] “διέγερση σε ανυπακοή” και ότι ανέμενα τα κλητήρια θεσπίσματα. Πρώτα μου επιδόθηκε αυτό της 22/04/2024, το δημοσιοποίησα αμέσως και λίγες μέρες αργότερα δημοσιοποίησα και το κείμενο της προσφυγής μου, η οποία εκκρεμεί πλέον στο Συμβούλιο Εφετών.

Σας είχα επίσης πει, ότι η δεύτερη “διέγερση” θα είναι πολύ χειρότερη από την πρώτη και να κάνετε υπομονή μέχρι να μου επιδοθεί και αυτό το κλητήριο θέσπισμα για την 03/06/2024.

Αυτό έγινε σήμερα.

Και ΦΥΣΙΚΑ είναι πολύ χειρότερο, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Όταν έχεις γράψει “άσπρο” και μαθαίνεις ότι ένα δίδυμο εισαγγελέων, ένας από την παράγκα του κτιρίου 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, και ένας από την μικρότερη της οδού Λουκάρεως, σου άσκησαν δίωξη (ο πρώτος) και σε παρέπεμψαν (ο δεύτερος), αυτό που αναμένεις είναι (νομοτελειακά) η απόλυτη παράνοια.

Και περί αυτού ακριβώς πρόκειται.

Τελευταία, λοιπόν, στη λίστα των “λειτουργών” της Θέμιδος που “κοσμούν” τη μαύρη λίστα της ποινικής Δικαιοσύνης, είναι η αντεισαγγελέας εφετών Ολυμπία Κλειτσάκη. Αυτή, για τις “ανάγκες” μίας ακόμα δίωξης σε βάρος μου και παραπομπής μου σε δίκη στο Εφετείο Αθηνών, μετά το κάζο της δίκης για τη “διασπορά ψευδών ειδήσεων”, άλλα έβλεπε μπροστά της και άλλα διάβαζε. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς νομικές γνώσεις για να καταλάβει την εξόφθαλμη κατάχρηση εξουσίας από την εν λόγω αντεισαγγελέα εφετών, της “παρέας” της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου και του Γιώργου Οικονόμου.

Αρκεί να ξέρει απλή ανάγνωση.

Παρακάτω θα διαβάσετε τι έγραψα εγώ τότε, και τι “κατάλαβε” η Ολυμπία Κλειτσάκη, μία ακόμα “λειτουργός” που ντροπιάζει και εκθέτει την Ελληνική Δικαιοσύνη και θα δώσει λόγο σε όλα τα αρμόδια όργανα, πρωτίστως όμως, και αυτή, στα διεθνή.

 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ:

 

 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΛΑΒΕ” ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ, Η ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:

 

 

Τι λέτε; Χρειάζεται να έχετε πτυχίο Νομικής ή αρκούν στοιχειώδεις γνώσεις ανάγνωσης και στοιχειώδης αντιληπτική ικανότητα;

ΑΠΟΧΗ οι μαθητές από τα σχολεία, γράφω εγώ ,

ΜΕΣΑ οι μαθητές στα σχολεία, διαβάζει η Κλειτσάκη.

Τεστ ΜΕΣΑ στα σχολεία ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΘΕΙ το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, γράφω εγώ ,

τεστ ΕΞΩ από τα σχολεία και ΠΡΟ της εισόδου των μαθητών σε αυτά, διαβάζει η Κλειτσάκη.

ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γράφω για αποστάσεις, για αποστάσεις διαβάζει η Κλειτσάκη.

ΟΧΙ, λοιπόν, κυρία αντεισαγγελέα !

ΟΧΙ !

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΚΗΣΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ !

Η δίκη αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ !

Εκεί, ΞΑΝΑ στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών, στο ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και στην ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ στο δεύτερο όροφο του Εφετείου Αθηνών στην οδό Λουκάρεως !

ΕΚΕΙ που ΣΥΝΕΤΡΙΨΑ το κατηγορητήριο της “διασποράς” !

ΕΚΕΙ θα γίνει η δίκη για μία “διέγερση σε ανυπακοή” ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΔΑΤΕ !

Μία διέγερση με κείμενο που επέδωσα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !

Και ενώ αυτός ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, αρκούσε ένα παρακρατικό email για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ !

ΕΚΕΙ, λοιπόν !

ΕΚΕΙ θα γίνει το ΒΑΤΕΡΛΩ ,

ΚΑΙ το δικό σας ,

ΚΑΙ της υπόλοιπης παράγκας ,

ΚΑΙ της απάτης !

Γιατί θα πρέπει, βλέπετε, να εξηγήσω στους εφέτες, ΓΙΑΤΙ παρότρυνα τους γονείς σε αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα. ΓΙΑΤΙ δηλαδή βροντοφώναξα ΟΧΙ στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά μας.

Θα διαβαστεί λοιπόν στο Εφετείο Αθηνών η εισήγηση των επιτροπών για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά μας στα σχολεία, η εισήγηση με τις ανύπαρκτες μελέτες και την ανύπαρκτη επιστημονική τεκμηρίωση για την αναγκαιότητα και την ασφάλεια της χρήσης μάσκας από τα παιδιά, εκεί θα μάθουν οι εφέτες ότι τα μέλη των επιτροπών αναγκάστηκαν να διαπράξουν ψευδή βεβαίωση για να καλύψουν την ανυπαρξία επιστημονικών δεδομένων, εκεί θα ακούσουν για τη μελέτη της Σιγκαπούρης της Ματίνας Παγώνη, εκεί θα ακουστεί ο Γκίκας Μαγιορκίνης που δήλωνε ότι δεν θα φορέσει μάσκα η μητέρα του, διαπράττοντας …διέγερση σε ανυπακοή (αλλά, άλλο Μαγιορκίνης και άλλο Αντωνιάδης), εκεί όμως θα διαβαστούν και όλες αυτές οι μελέτες που έχουν δημοσιευτεί από τότε, μαζί με τις δημόσιες παραδοχές των ίδιων “ειδικών” που είχαν εισηγηθεί το μέτρο, για τις συνέπειες που είχε η χρήση μάσκας στην υγεία των παιδιών και όλων των ανθρώπων εν γένει.

Εκεί όμως θα εξηγήσω ακόμα και το ΛΟΓΟ για τον οποίο επιβλήθηκε αυτό το μέτρο.

Ώστε εκεί θα μιλήσουμε για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…

Κατάλαβες τώρα, καλή μου αντεισαγγελέα;

Κατάλαβες τι εννοεί ο σοφός λαός, όταν λέει “πήγαινε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”;

Κατάλαβες και τι εννοώ εγώ, όταν μιλάω για ρουά ματ;

Ε, ένα από αυτά το βλέπεις μπροστά σου:

Η δίκη αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΥΤΟ είναι ένα ακόμα ρουά ματ.

Έπρεπε να το ξέρετε.

Ότι είμαι απρόβλεπτος.

Έτσι, άλλωστε, γίνονται και τα ρουά ματ.

Με στρατηγική και αιφνιδιασμούς.

3 Ιουνίου 2024, λοιπόν, Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών.

Νίκος Αντωνιάδης, ξανά κατηγορούμενος.

Ή μήπως και πάλι δεν θα είμαι εγώ  ο κατηγορούμενος…;

Αχ, αχ…

***

ΙΔΟΥ ολόκληρο το κλητήριο θέσπισμα.

Μη ψάχνετε για …μάρτυρες.

Τι τους είχε ανάγκη η Κλειτσάκη;

Έχει στα αναγνωστέα το παρακρατικό email…

 

 

Να μη το ξεχάσω.

Να την χαίρεστε στην Ένωση Εισαγγελέων…

Όχι..;

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΞΙΟΣ ο τεράστιος αγών υμίν, αλλά τό είχα πρό καιρού επισημάνει, ότι η εγκληματική συμμορία τού γκαβού νεογενίτσαρου (τού κατά δυστυχία τών ΕλληνΟρθοδόξων), προδοτικού τουρκόσπορου κυβερνήτη Ελλάδος, μέσω τών ΑΛΟΓΩΝ καρπαζοεισπρακτικών επίορκων υπηκόων του (τής …. παράγκας ψευδοδικαστικών!!!!!) θά διαπράττουν τό πάν δυνατόν νά μεταθέτουν (ΑΝΕΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ‘ή αιτίας) ημερομηνία εκδικάσεως καί εάαααααν κάποτε τελεστεί η περιβόητη δίκη, θά τελείται μέ μακροχρόνια διαλείμματα έως ότου βγάλουν τήν απόφαση (τήν διαταχθήσα εκ τής ….. παράγκας!!!! τών μαφιόζων τού Μαξίμου), η οποία θά είναι ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ διά τούς ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ γενοκτόνους εγκληματίας. Εύχομαι εκ καρδίας νά διαψευσθώ, ωστόσο όλα τά στοιχεία ενεργειών των, πρός αυτήν τήν κατεύθυνση συγκλίνουν. Εύχομαι καλή επιτυχία αδελφέ εν Χριστώ Νικόλαε καί Ο Θεός καί Η Παναγία νά προστατεύουν εσέ καί ολόκληρον τήν υμετέρα οικογένεια απ’τα κακούργα καί δαιμονοειδή εγκληματικά μπαστάρδικα, καθώς επίσης καί εκ τών ΑΛΟΓΩΝ αυλοκολάκων αυτών. 🇬🇷☦️

  2. Χωσε μέσα στην Γη τα σκουλήκια και να μην ξανά βγούνε ποτέ.. πάτησε τους κάτω όλους

Comments are closed.