Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΣΚΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ 19 ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ – ΕΛΑΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟ ! ΜΑΝΔΡΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

Κοινοποίηση:
evia-plimires

Σήμερα μου επιδόθηκε η διάταξη με την οποία απορρίπτεται η υπόθεση μόνο ως προς την μη ενεργοποίηση του 112, καθώς η εισαγγελέας Μαρία Βούλγαρη υιοθέτησε τη θέση δύο πραγματογνωμόνων ότι η ενεργοποίηση του 112 θα προκαλούσε πανικό και ότι γενικά η χρήση του 112 δεν πρέπει να γίνεται τυφλά σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης “αλλά πρέπει πάντα να συνεκτιμώνται οι εκάστοτε συνθήκες, έτσι ώστε η ενεργοποίηση αυτού να μειώσει πράγματι τον κίνδυνο και όχι να συντελέσει στην επίταση αυτού”.

Η εισαγγελέας επιφυλάχθηκε να ασκήσει την ποινική δίωξη για τα τρία εγκλήματα που αναφέρω στον τίτλο αμέσως μετά την παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών για άσκηση προσφυγής κατά του απορριπτικού σκέλους.

Την Δευτέρα θα πάρω αντίγραφα όλης της δικογραφίας. Δεν ξέρω τι προτίθενται να πράξουν οι άλλοι 24 διάδικοι (η δική μου μήνυση ήταν η πρώτη που κατατέθηκε την 10/08/2020), εγώ θα αποφασίσω όταν μελετήσω την δικογραφία. Γιατί αυτό με το 112 θα πρέπει να το δούμε όχι μόνο αυτοτελώς για τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια αλλά και συγκριτικά με όλες τις άλλες περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε.

Και ο νοών νοείτω.

ΑΝ εδώ ορθά δεν χρησιμοποιήθηκε, τότε πρέπει να ερευνηθούν μία προς μία οι περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε. Γιατί ΑΝ και στις άλλες περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε, οι συνθήκες ήταν παρόμοιες, τότε ΚΑΚΩΣ θα έχει χρησιμοποιηθεί και σε αυτές.

Οπότε το πράγμα ποινικά αλλάζει στις άλλες αυτές περιπτώσεις…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μάτι ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Της Γαζή Φρύνης, ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

    Απόσπασμα

    Γύρω στις 17.00 μμ, πάρθηκε η απόφαση, για την εκκένωση, της κατασκήνωσης, του Αγίου Ανδρέα, στην Ραφήνα.
    Λεωφορεία, Αστυνομία και Υδροφόρα, κινητοποιηθήκαν αμέσως, ώστε να εκκενωθεί, όσο πιο γρήγορα, η κατασκήνωση, ενώ εν συνεχεία, τα εκατοντάδες παιδιά, μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, στην παραλία του Αγίου Ανδρέα.
    Την ίδια ώρα, που οι φλόγες, κατέκαιγαν, τον Νέο Βουτζά και το Μάτι, τα 400 παιδιά, των κατασκηνώσεων, του Αγίου Ανδρέα, μαζί με ακόμη 350 Προσκόπουλα, από γειτονική κατασκήνωση,
    κατέφευγαν, στην παραλία, του οικισμού, προκειμένου, να γλυτώσουν, από την πυρκαγιά.
    Η Δημοτική Αστυνομία, ήταν παρούσα και σε επιφυλακή.
    Οι δυνάμεις, της Δημοτικής Αστυνομίας, έσπευσαν στον Αγιο Ανδρέα και βοήθησαν, το προσωπικό της κατασκήνωσης, να την εκκενώσει εγκαίρως και να συγκεντρώσει, τα παιδιά, σε ασφαλές σημείο, της παραλίας του Αγίου Ανδρέα.
    Τις εκεί ενέργειες, συντόνιζαν, ο υπεύθυνος, των κατασκηνώσεων, του Δήμου Αθηναίων, Αντρέας Κουτσούκης, η πρόεδρος, του Λιμένος Ραφήνας, Κατερίνα Αδαμοπούλου, καθώς και ο τοπικός Λιμενάρχης, Δημήτριος Κωσταράκης.
    Να σημειωθεί επίσης, ότι ο Δήμος Αθηναίων και η Αστυνομία, κατέβαλαν, ιδιαίτερες προσπάθειες, για να μεταφερθούν, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, σαγιονάρες, στα παιδιά, ώστε να μπορούν, να έχουν πρόσβαση, στις άκρες της θάλασσας, χωρίς να καίγονται, καθώς τα πάντα, ήταν πυρωμένα.

    Περίπου, στις 19.30 μμ., και ενώ, η πυρκαγιά μαινόταν, έφτασαν στην παραλία, του Αγίου Ανδρέα, με την συνδρομή, του Αντιδημάρχου Παιανίας – Γλυκών Νερών, Γεωργίου Βαληλή, τα πρώτα τέσσερα ( 4 ) πουλμαν. Παρεμπιπτόντως, ασχολείται και με την ενοικίαση, πολυτελών πουλμαν.
    Συνειδητοποιώντας δε, ο κ. Βαληλής – ενώ οι Ιθύνοντες, Ειδήμονες και Επαϊοντες, ΟΧΙ – την κίνηση, της φωτιάς, έδωσε εντολή, στους οδηγούς του, να φτάσουν, στις κατασκηνώσεις, από την Πεντέλη και τον Αγιο Πέτρο, να κατεβούν, στην Ανατολή, Ν. Μάκρης και από εκεί, να περάσουν, στον Αγιο Ανδρέα.
    Λόγω του αποκλεισμού, της Λεωφόρου Μαραθώνος, τα πουλμαν, κατάφεραν, να προσεγγίσουν, τις κατασκηνώσεις, συνοδεία αυτοκινήτων, της Δημοτικής Αστυνομίας, λίγο πριν, από τις 20.00 μμ., το βράδυ.
    Κλιμάκιο, της δημοτικής αστυνομίας, που προηγήθηκε, των λεωφορείων, λόγω του έντονου μποτιλιαρίσματος, έκανε 1,5 ώρα, για να φτάσει, στην κατασκήνωση.

    Συνολικά, φορτώθηκαν, 15 πούλμαν, για τα οποία, δημιουργήθηκε, εναλλακτική διαδρομή, της Λ. Μαραθώνος και συνοδεία περιπολικών, της Δημοτικής Αστυνομίας, πέρασαν «σφαίρα», από παντού. Δίπλα από φλόγες και την καταστροφή, αλλά πέρασαν, με ασφάλεια.
    Ενώ, κάποια από τα πουλμαν, που επιστρατεύτηκαν, ώστε να επιστρέψουν, τους Κατασκηνωτές, στην Αθήνα, δεν πέρασαν καν, από φλόγες, αλλά αντιθέτως, κατέβηκαν από Διόνυσο, με συνοδεία μάλιστα, της Αστυνομίας.

    https://mati23718.gr/?p=883

    Υ.γ. Να υπενθυμίσω, ότι εκληθην ως μαρτυρας αλλά δεν μου επέτρεψαν να καταθέσω, όπως έπρεπε κι’ όπως ήθελα!
    Η δε προεδρος εκτος των αλλων εμποδιων που εβαζε, άφησε να εννοηθεί, ότι δεν είχα καμμια δουλειά με την υπόθεση! Σε σημείο να εκραγεί ο Ποινικολογος κος.Βασιλειος Ταουξης και να της πει:
    Μακάρι αυτό που έκανε η κυρία, να το έκαναν 10.000 Πολίτες!

  2. αγαπητε Νικοτο νερο του ποταμου απο τον πουρνο (σημειο συναντησης -ζευξης ολων των ρεματων που συγκροτουν τον Ληλα εως τις εκβολες που πνιγηκαν απαιτηται χρονος τουλαχιστον 50 λεπτων σε αυτο το διαστημα θα ειχε απομακρυνθει ο κοσμος ,,,,πρεπει να επισημανω οι προγονοι ειχαν φτιαξει πυργους -φρυκτωριες για αυτο τον λογο ……….πυργος στο Σκουντερι αρχη της πλυμηρας ,πυργο στον Πισσωνα ,πυργο στον Μυτικα .ορατο απο τις περιοχες που πλυμμηριζουν………… στην διαθεση σου για επιπλεον διευκρινηνσεις

Leave a Response