ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (Ε.Ε.Τ.Τ.): ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_41

 

EΡΩΤΗΜΑ
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:info@eett.gr
Κυρ 24 Σεπ στις 7:17 μ.μ.
ΑΠΟ:
Νικόλαο Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρο Αθηνών.
ΠΡΟΣ:
Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
Υπόψη χειριζομένης την υπ’ αριθμ. ΔΖ20-12510 ποινική δικογραφίας εισαγγελέως.
 
Δια του παρόντος, παρακαλώ να μου απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα ΕΑΝ οι κάτωθι σε βάρος μου δημοσιεύσεις, με τις οποίες παρουσιάζομαι στο ευρύτατο κοινό ως επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια συνωμοσιολόγος και δολοφόνος, με ακραία υβριστικούς χαρακτηρισμούς, των 1) Δημητρίου Αλικάκου και 2)  Στάμου Αρχοντή, αρχισυντάκτη και fakt checker αντίστοιχα και μέλη της ΑΜΚΕ με την επωνυμία “ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ” και τον διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES”, στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο facebook, καθώς και η δημοσίευση της εταιρείας με το σχετικό βίντεο εναντίον μου, είναι σύννομες με βάση την αδειοδότηση της ως άνω εταιρείας από την Ε.Ε.Τ.Τ.:
Το γεγονός ότι 1) αθωώθηκα αμετακλήτως στην υπόθεση της παράνομης σύλληψής μου, 2) αρχειοθετήθηκε η σε βάρος μου δικογραφία για το θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή (Βλ. επισυναπτόμενα) και 3) ουδεμία ποινική διαδικασία κινήθηκε εναντίον μου για την υπόθεση της Καλαμάτας, αντιθέτως απέδειξα ότι η εκεί ασθενής ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, και ότι αμφότερα τα ως άνω μέλη των “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES” ουδέποτε αποκατέστησαν την αλήθεια, είναι απλά το “κερασάκι στην τούρτα” της σε βάρος μου συμπεριφοράς τους.
Παρακαλώ να μου απαντήσετε στο ερώτημα, και σε περίπτωση που η συμπεριφορά τους δεν είναι σύννομη και παραβιάζει τους όρους της άδειας της ως άνω εταιρείας, να μου απαντήσετε σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Αιτών
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στα θύματα του δικηγόρου τι να δωσουνε; Τιποτα παει πεθανανε αυτοι.

    1. Ποια είναι τα θύματα του δικηγόρου ρε συκοφάντη και λασπολόγε;

    2. Τι λες μωρή λουλού; Ελπίζουμε να τις έφαγες και τις 5 δόσεις να ξεβρωμίζουμε από σένα

  2. Εύχομαι να κερδίσετε τον δικαστικό σας αγώνα και αυτός ο Αληκάκος “αλητάκος”, να μπει φυλακή και να του πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο που έχει και να το δώσουν στα θύματα των εμβολίων, που με το ζόρι μας επέβαλαν.

Comments are closed.