Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις μεταγραφικές του κινήσεις για τη νέα σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει την απόκτηση του Ρισόν Χολμς μέσω Instagram story.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ γνωστοποίησε πως ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Παρασκευή (08/08), στις 20:30, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.
Ο 32χρονος ψηλός με πολυετή παρουσία στο NBA, κυρίως με τις φανέλες των Σίξερς, των Κινγκς, Μάβερικς και των Γουίζαρτνς, έρχεται να προσδώσει αθλητικότητα δύναμη στη ρακέτα του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χολμς με τη φανέλα της Γουάσινγκτον μέτρησε 7,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής σε 31 ματς.
Ο Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως με την απόκτηση του Χολμς, το ρόστερ του «τριφυλλιού» έκλεισε!
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο story: «Εγώ μπορεί να είμαι στην Πάρο και να έχω έρθει να ακούσω θεό Θεοφάνους, αλλά πήρε ο Φρι τηλέφωνο, μόλις υπέγραψε και ο Χολμς. Μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει για ιατρικές εξετάσεις. Άρα κλείσαμε για φέτος».