“Yπουργός Χάρος έφερε τον θάνατο”. Τραγικά λάθη που θα μας πεθάνουν στο χειρότερο ΕΣΥ της Ευρώπης. “Ανάσα” νεκρών εντός ωρών. Κρύβουν κρούσματα. Αυτή είναι η νοσούσα 38χρονη υπ.δημοτ. σύμβουλος. Ήρθε σε επαφή , θα κολλήσει κι άλλους

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser27-2

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 26-2-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Βρωμιαρες που τρώνε με τα δάχτυλα ναι δαχτλα στα μακντοναλντς αφού έχουν πιάσει χιλιάδες πομολα κ κοροναϊους όλες κ όλοι καταπτυστοι. Βρομογυφτοι

  2. Ο κορωνοιος εχει μικρή θνησιμότητα στους νέους και μεγάλη στους ηλικιωμένους. Άλλο που δεν θέλει ο βαμπιρο-κούλης να αρχίσει να θερίζει τους γέρους να αποσυμφορηθεί το συνταξιοδοτικό και να φορέσει μετά και ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ στους ηλίθιους Έλληνες και όλα καλά. Εσείς γιατί νομίζατε ότι δεν γίνονται έλεγχοι στα πλοία και τα λιμάνια από Ιταλία; Δεν ξέρανε ότι απο εκεί θα έρθει;

  3. O μπαλατσινός δεν ζήτησε κλείσιμο συνόρων. Βόλευε να έρθει ο ιος, κι όταν τα ματ θα ρίχνουν ξυλο για να πετάνε τους Έλληνες από τα σπίτια τους, συμφέρει να ψοφάνε κι άλλοι τόσοι στα νοσοκομείο.
    Το ψευτορωμαιικο πρέπει να καταστραφεί

  4. Θα αναστήσει τον πολιτικά ψόφιο Τσίπρα ο Μητσοτάκης. Ας παραιτηθεί να αναλάβει άλλος στη ΝΔ.

Leave a Response