Τραγωδία στη Γλυφάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 76χρονη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Κοινοποίηση:
EKAV

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (05/08) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, όταν μία 76χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 06:40 το πρωί, στο ύψος του αριθμού 181 της λεωφόρου Βουλιαγμένης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε μία 55χρονη Ελληνίδα, η οποία κινούνταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση από τη Βούλα προς την Αθήνα.

Στο ύψος της Γλυφάδας, το όχημα παρέσυρε την 76χρονη πεζή, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για την παροχή βοήθειας. Η 76χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Συνελήφθη η 55χρονη οδηγός
Μετά το θανατηφόρο τροχαίο, η 55χρονη οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση.

Στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας, η οδηγός υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοόλης. Το αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκε είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response