Οι ΗΠΑ αποσύρουν την HTS Hay’at Tahrir al-Sham μετονομασία της Jabhat al Nusra της συριακής πτέρυγας της Αλ Κάιντα από τη λίστα των ξένων τρομοκρατικών οργανώσεων.Αρχηγός της ο Τζουλάνι ο αλ Σάρα…Αντ αυτού διαιωνίζουν κατηγορίες κατά Άσαντ όπως και Γάλλοι εισαγγελείς προχθές.
Η Συρία είναι η Λυδία λίθος της εποχής μας και η επιλογή Τζουλάνι αντί Άσαντ είναι το αδιάσειστο πειστήριο για το ποιοί κυβερνούν τον κόσμο.
ΠΗΓΗ: dimpenews.com
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΝΑ ΣΦΑΞΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΞΩ! ΚΙ ΑΝ ΣΦΑΞΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ? ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!
Ε βέβαια,όταν τους κάνουν τη δουλίτσα οι αποκεφαλιστές,είναι καλά παιδιά,να τους κεράσετε και λουκουμάκι