Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησαν οι διακοπές ενόψει Δεκαπενταύγουστου για έναν επιβάτη που ταξίδευε από τον Πειραιά, προς το Ηράκλειο, καθώς το πλοίο της γραμμής των Μινωικών απέπλευσε νωρίτερα αφήνοντάς τον, με το εισιτήριο στο… χέρι, στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο επιβάτης, χθες – παραμονή του Δεκαπενταύγουστου – στην πύλη Ε2, το πλοίο Festos Palace, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 21:00 για το Ηράκλειο Κρήτης, είχε σηκώσει τις μπουκαπόρτες ήδη από τις 20:50. Ο επιβάτης, ο οποίος έφτασε στο σημείο στις 20:55, αναφέρει ότι φώναξε στον αξιωματικό υπηρεσίας πως κατείχε εισιτήριο και ζήτησε να κατέβει η μπουκαπόρτα ώστε να επιβιβαστεί.
Η καταγγελία του όπως μας την απέστειλε ο ίδιος:
«Τοποθεσία Πειραιάς, πύλη Ε2 με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 21:00 για το Ηράκλειο της Κρήτης, το πλοίο Festos Palace και πιο συγκεκριμένα ο καπετάνιος αλλά και ο αξιωματικός υπηρεσίας στον ασύρματο πίσω την μπουκαπόρτα είχαν σηκώσει τις μπουκαπόρτες του πλοίου παράνομα από τις 20:50. Παρότι έφτασα 20:55 τους φώναζα ότι έχω εισιτήριο και να κατεβάσουν την μπουκαπόρτα ώστε να επιβιβαστώ, ο αξιωματικός υπηρεσίας γέλαγε και έδωσε οδηγία να λύσουν οι κάβοι ώστε να αναχωρήσει το πλοίο.
Έκανα καταγγελία στο Α Λιμενικό σώμα, οι άνθρωποι είναι αλήτες και απαράδεκτοι σε αντίθεση με το πλοίο Έλυρος που γύρισε πίσω για να παραλάβει επιβάτες που είχαν καθυστερήσει όχι να τους αφήσει εκεί έξω ήταν στην ώρα τους!»
Μάλιστα, ο κ. Νίκος μάς απέστειλε τόσο το εισιτήριο όσο και την καταγγελία που έκανε:
Eφτασε 5 λεπτα πριν την αναχωρηση και ζηταει και τα ρεστα ;
Πρεπει να ειναι στο λιμανι τουλαχιστον μια ωρα πριν.
Δικο του λαθος που εφτασε τελευταια στιγμη,που ζηταει και τα ρεστα απο πανω.
Δε του λέτε να πάει να γαμηθει?
Μία ώρα πριν από την αναχώρηση πρέπει να είναι στο λιμάνι.
Που καταγκελια κιολας