Tι αναφέρει το zougla.gr για την απαγόρευση του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” του Σαββατοκύριακου : “Κανείς δεν έχει το δικαίωμα από το νόμο και το Σύνταγμα αλλά και κυρίως από τους κανόνες και τις αξίες της Δημοκρατίας να εμποδίσει την κυκλοφορία ενός εντύπου επειδή…”

Κοινοποίηση:
makeleio2 (1)

Ο χειρότερος δημοσιογράφος της χώρας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, παρά τις γνωστές βλακείες που γράφει στο σάιτ του για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κατά καιρούς (απωθημένα είναι αυτά και δεν βγαίνουν εύκολα από μέσα σου, εάν έχεις και παρελθόν αλλά και ιστορικό σποτυχημένων εκδοτικών προσπαθειών αλλά και κόμπλεξ γενικότερα πρώιμης γήρανσης), σημειώνει για την σημερινή, φασιστικής προέλευσης, απαγόρευση εντύπου, σε μια Δημοκρατία και μία Δικαιοσύνη, άστα και βράστα.

“…Κανείς δεν έχει το δικαίωμα από το νόμο και το Σύνταγμα αλλά και κυρίως από τους κανόνες και τις αξίες της Δημοκρατίας να εμποδίσει την κυκλοφορία ενός εντύπου επειδή απλώς δεν του αρέσει το περιεχόμενο ενός άρθρου που τον αφορά. Πόσο δε μάλλον όταν ο άνθρωπος αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου διανομής Τύπου, εν προκειμένω του Άργους, δια του οποίου έχει επιβάλλει απόλυτο μονοπώλιο στην κυκλοφορία των εφημερίδων.

Χωρίς κανόνες και χωρίς έλεγχο ο εφοπλιστής και εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης, ελέγχει και – επί του προκειμένου – λογοκρίνει αφού διαθέτει το μονοπώλιο στη διακίνηση των εφημερίδων. Στις 4 το πρωί του Σαββάτου οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου Άργος αρνήθηκαν την είσοδο στον κατά νόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία της εφημερίδας Μακελειό. Η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας Μακελειό, στο φύλλο που δεν κυκλοφόρησε και στο πρωτοσέλιδο υπήρχε άρθρο που αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη .

 

Διαβάστε τώρα την πρώτη ανακοίνωση μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας του φύλλου, όπως δημοσιεύτηκε στο Μακελειό

«ΕΚΤΑΚΤΟ ΩΡΑ 04:17. “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΡΩΪΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ” ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΟΥ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ “ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕΖΙ”

»Κι όμως όλα αυτά που σας περιγράφουμε είναι αλήθεια. Κι όμως όσα σας αναφέρουμε συμβαίνουν εν έτει 2021, στη Δημοκρατική Ελλάδα. Κι όμως όσα σας περιγράφουμε , συνειδητοποιούμε πως αφορούν το μοναδικό πρακτορείο στην Ελλάδα, το μονοπώλιο του “Άργους”, ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου για τυχόν εμπλοκή του στο ναρκόπλοιο Νοορ1, Ευάγγελου Μαρινάκη

»Οι υφιστάμενοι και εργαζόμενοι του εφοπλιστή και των κυρίων Π. Τζένου και  Ι. Κουρτάκη (πρωτοπαλλήκαρα και σκιώδη αχυράνθρωποι του επιχειρηματία), απαγόρευσαν στις εγκαταστάσεις του Άργους την είσοδο του υπευθύνου κυκλοφορίας κατά το Νόμο, της εφημερίδος μας, κάτι που υποχρεούται να κάνει η εταιρεία του Άργους, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία. Στο ερώτημα του υπευθύνου κυκλοφορίας της εφημερίδος μας, “εάν η εφημερίδα μας κυκλοφορήσει στα περίπτερα”, απάντηση δεν υπήρξε. Το πρακτορείο Άργος ως γνωστόν βάσει των κείμενων διατάξεων είναι όχι μόνον υποχρεωμένο αλλά επιβεβλημένο να επιτρέπει καθημερινά την είσοδο στον κατά Νόμο υπεύθυνο της εφημερίδος μας για να επιτηρεί και να φροντίζει την απρόσκοπτη μεταφορά και διανομή του φύλλου. Μάλιστα- κατά την ενημέρωση που έλαβε ο εκπρόσωπός μας στο Άργος, φύλακες και υπεύθυνοι διανομής απείλησαν τον άνθρωπό μας πως… εαν δεν αποχωρήσει, θα καλέσουν την αστυνομια για να τον πάνε αυτόφωρο!

»Ως εκ τούτου η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, είναι υποχρεωμένη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της.

»Θα παρακαλούσαμε τους αναγνώστες μας, να μας δίνουν συνεχή ενημέρωση για το εάν και σε ποια σημεία, δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα μας.

»Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, κατ΄επανάληψη έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως και έχει ζητήσει από το μονοπωλιακό ΑΡΓΟΣ, να αποδίδει τα στοιχεία που ζητούνται από την εταιρεία μας ώστε να ενημερωνόμαστε για το εάν υπάρχει η ενδεδειγμένη προσοχή στη διανομή της εφημερίδος μας. Κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει.

»Είναι ξεκάθαρο ότι οι επικεφαλής του ΑΡΓΟΥΣ, έχουν απωλέσει την ψυχραιμία τους, κινούμενοι εκδικητικά και παράνομα, παραβατικά και κολάσιμα, παραβιάζοντας όλους τους νόμους που διέπουν την ελεύθερη διακίνηση των εφημερίδων, βάσει του Συντάγματος. Γεγονός που θα επιφέρει και το αντίστοιχο τίμημα, αφού διαπράττουν όλοι τους σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

»Η υπόθεση της τυχόν εμπλοκής του Β. Μαρινάκη και των συνεργατών του στην υπόθεση του “Noor 1”, είναι η μοναδική δικογραφία που χειρίζεται από σήμερα ο κ. Καλτάκης, ο νέος ανακριτής στην περιβόητη του ΝΟΟΡ. Ένα πραγματικό αγκάθι στις επιχειρηματικές δραστηριόιτητες του πολυπράγμονος κυρίου Μαρινάκη.

»Υπενθυμίζεται πως εναντίον τους έχουν ασκηθεί από το Μάρτιο του 2018 ποινικές διώξεις για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της χρηματοδότησης, διαμετακόμισης, εισαγωγής, μεταφοράς, αγοράς, κατοχής, πώλησης, αποθήκευσης, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, από δράστες που κατ’ επάγγελμα χρηματοδοτούν την τέλεση πράξεων διακινήσεως και διακινούν ναρκωτικές ουσίες.

»Η εμπλοκή τους έγκειται στο γεγονός ότι ο καταδικασθείς για τη μεταφορά του φορτίου της ηρωίνης Ευθ. Γιαννουσάκης έλαβε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια από την αμερικανική εταιρεία Maritime Capital Management Partners LLC και εταιρείες συμφερόντων του Β. Μαρινάκη και συνεργατών του».

Από το zougla.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Οτι σπέρνεις θα θερίσεις.
  Όταν εσύ κόβεις σχόλια, που λένε αλήθειες που δεν αρέσουν σε σένα…
  το σύμπαν συνομοτεί για να πάρεις το μάθημά σου.

  1. Ναι, άλλο ντέρτι δεν είχε το Σύμπαν, και ενώ γενικώς καίγεται ο κ@λος μας, απ’ το να τιμωρήσει την εφημερίδα που σού έκοψε το σχόλιο…

 2. Ο ΤΡΙΧΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ 800 ΧΙΛΙΑΔΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ……

 3. Δεν θα καθίσω στη λογική διαπίστωση της ζούγκλας του Τριανταφυλλόπουλου .Το αυτονόητο θα ήταν σήμερα να είχαν ξεσηκωθεί όλοι οι δημοσιογράφοι φίλοι η εχθροί σου ,συστημικοί η ανεξάρτητοι νέοι η πιο έμπειροι κ να καταδίκαζαν συσσωμα την διδακτορικη κίνηση του Μαρινάκη του πρακτορείου του κ της ανοχής της κυβέρνησης στη φίμωση του ελεύθερου δημοσιογράφικου λόγου.Εγω θα σταθώ όπως όλοι οι αναγνώστες σου στο θάρρος το ακέραιο χαρακτήρα το ήθος κ την δημοσιογραφική σου εντιμότητα Χίο
  Και να θυμάσαι ότι έχεις πολύ μεγάλο εκτόπισμα στη Ελληνική Κοινωνία. Αν μας το ζητήσεις αύριο θα βγούμε όλοι στους δρόμους να ρίξουμε το φασίστα που το παίζει δημοκράτης .απλά περιμένουμε .

 4. Οι πραγματικοί δημοσιογράφοι, καλοί ή κακοί ξέρουν ότι η λογοκρισία ενός καθεστώτος που καταρρέει αργά η γρήγορα θα τους αγγίξει κι αυτούς εκτός αν γίνουν υπάλληλοι, παπαγαλάκια καρπαζοεισπράκτορες.

  Έστω και με τις βλακείες που λέει καλά έκανε και το ανέδειξε ο ζούγκλας.

 5. Τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, που βάφτισε τον Κύριο, ο Ηρώδης, ο γιος του Ηρώδη που έσφαξε τα νήπια, τον αποκεφάλισε γιατί ο Βαπτιστής τον ήλεγξε περί πορνείας. Είχε πάρει για γυναίκα την γυναίκα του αδερφού του ενώ ήταν εν ζωή. Βέβαια η δυνατότητα μέσω του μωσαϊκού νόμου να παντρεύεσαι τη γυναίκα του αδερφού σου όταν αυτός πεθαίνει ίσχυε για τους εβραίους. Ο Ηρώδης ήταν ιδουμαίος!

 6. μαρινάκης μητσοτάκης κουρτάκης καλτάκης πολάκης βαλυράκης
  Τι κοινό άραγε έχουν όλοι αυτοί?

Leave a Response