Σαράντα χιλιάρικα σε… κλοπές! Εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις στα Ιωάννινα

Κοινοποίηση:
elliniki astinomia

Με συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων και τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, εξιχνιάστηκε η δράση αλλοδαπού που είχε μετατρέψει τα Ιωάννινα σε… προσωπικό του “ταμείο”.

Ο κατηγορούμενος, μεταξύ 28 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου 2025, διέρρηξε πέντε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, αρπάζοντας συνολικά 10.250 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας τουλάχιστον 10.500 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικές αρχές σημειώνουν πως η συνεργασία διαφορετικών υπηρεσιών ήταν καθοριστική για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που είχε αναστατώσει τις γειτονιές των Ιωαννίνων τις τελευταίες εβδομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response