“Ro” KΩΔΙΚΟΣ ΖΩΗΣ κ’ ΘΑΝΑΤΟΥ. Ποιοι θα ζήσουν κ’ ποιοι θα πεθάνουν. Η ωμή αλήθεια απ΄τη Ρωσία του Πούτιν κ’ η στατιστική “καμπύλη” του χτικιού απ’ τον καθηγητή Πανά. Την αυγή του τέλους, στην καραντίνα των ζωντανών, ο λογαριασμός για τους έγκλειστους θα γράφει μηδέν

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser4-4

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής, 3-4–2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών- μέρες των Αγίων Παθών που θέλουν να  ξεχάσουμε- και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι τσακίζει το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια.

Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

  -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες.

Banner supermarket

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 04 & 05-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. To πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός των αχρείων φυλών Ασίας, Αφρικής και των εγχρώμων της αμερικανικής ηπείρου.
  Η εισαγωγή της προηγμένης ευρωπαϊκής υγειονομικής τεχνολογίας σε αυτές τις περιοχές οδήγησε σε ραγδαία αύξηση των πρωτογόνων πληθυσμών. Από 25 έτη μέσο όρο ζωής έχουμε φθάσει στα 65. Πριν απέθησκαν οι περισσότεροι στην βρεφική ηλικία ή έστω στην νηπιακή. Ένας μικρός αριθμός έφθανε σε αναπαραγωγική ηλικία.
  Ο Αλ Σίσι, ο ηγέτης της Αιγύπτου, προ μηνών επεσήμανε ότι οι αιγύπτιες γύναικες έχουν κατά μέσο όρο 9 τέκνα!
  Πάντοτε έκαναν πολλά παιδιά παντού αλλά δεν επιβίωναν.
  Η Αίγυπτος το 1821 είχε 4.250.000 πληθυσμό μαζί με τους χριστιανούς. Το 1940 17 εκατ. και τώρα άνω των εκατό εκατ.

 2. Ο Φέσσας ίδρυσε την ACS την δεκαετία του ΄80 λόγω ΕΟΚ για να ανταγωνσθεί τα ΕΛΤΑ στο χώρο των μικροδεμάτων.
  Τώρα έχει πάρει όλο φάσμα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, οι οποίες είναι οι εξείς διανομή λογαρισμών και κάποιων εντύπων.
  Είναι μέχρι το καλοκαίρι πρόεδρος του ΣΕΒ, που έχει μετονομασθεί σε Σύνδεσμο Επιχειρήσεων κ Βιομηχανιών για να καταλαμβάνουν θέσεις στο Δ.Σ μη βιομηχανοι σαν αυτόν.
  Παλαιοτερα είχε την Singular- Logic παραγωγής εμπορικών προγραμμάτων, την οποία επώλησε σε …Ισλανδό επενδυτή κατά την κορύφωση της κομπίνας του χρηματιστηρίου.
  Διαθέτει και την e-shop εμπορική επιχείεηση μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών.
  Ο Γιάννης Μπενίσης, εραστής της Δούρου και παιδί του Πολυτεχνείου,ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ μετέφερε τον λογαρισμό διανομής των εντύπων από τα κρατικά ΕΛΤΑ στην αεριτζίδικη επιχείρηση του Φέσσα, με αποτέλεσμα τα ΕΛΤΑ να απωλέσουν ετήσια έσοδα 240.000 ευρώ.

Leave a Response