«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο του 5χρονου που σκοτώθηκε από Ουκρανούς στο Κουρσκ την Πέμπτη – Δείτε βίντεο

Κοινοποίηση:
KURSK

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 5χρονου αγοριού που σκοτώθηκε από ουκρανικό drone στην περιοχή του Κουρσκ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται σε εκκλησία στο χωριό Τσεριόμουσκι, με πλάνα από την κηδεία του άτυχου Τόλια που εξασφάλισαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, να δείχνουν τον πατέρα του εκλιπόντος παιδιού να κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα του.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό RT, κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος που σημειώθηκε την Πέμπτη (10/07), το αγόρι προστάτευσε τη μητέρα του με το σώμα του και υπέστη εγκαύματα σε πάνω από το 30% του σώματός του.

Οι γιατροί αγωνίστηκαν για τη ζωή του, αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response