Χαρούμενος για το γκολ του και τη νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά κυρίως επειδή επιτεύχθηκε με πείσμα και ομαδική προσπάθεια όλων των παικτών της ΑΕΚ δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα.
«Είναι αλήθεια ότι ήταν ένα έντονο παιχνίδι και ο αντίπαλος δεν μας άφησε χώρους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό που κάναμε ήταν να προσπαθήσουμε να επιμείνουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και τελικά τα καταφέραμε, μπορέσαμε να σκοράρουμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν σημαντικοί και φεύγουμε με τη νίκη», ανέφερε ως Cosmote MVP του αγώνα ο Μεξικανός.
Απαντώντας για την επιστροφή του στα γκολ, απάντησε: «Χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το συζητούσα με τον Περέιρα και τον Μάνταλο ότι κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος που δεν έχω σκοράρει, οπότε χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στο τέρμα. Αυτό που κάνουμε όλοι μαζί είναι να δουλεύουμε ως ομάδα. Προσπαθούμε ο καθένας να βοηθήσει όσο καλύτερα γίνεται από το δικό του πόστο και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε σήμερα και φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς».
Και κλείνοντας, σημείωσε: «Πάντα σκέφτομαι το θετικό, πώς θα κερδίσει η ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό που λέω πάντα είναι ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλο. Εγώ από την πλευρά μου πάντα βοηθάω τους συμπαίκτες μου για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όταν νικάς, όλα καλά».






