Νεότερη ενημέρωση:
Η υποχώρηση του οδοστρώματος φαίνεται να είναι η αιτία για την πτώση γερανού στο διώροφο σπίτι στο Περιστέρι. Το ατύχημα συνέβη επί της οδού Αρκαδίας, μετά την υποχώρηση του οδοστρώματος.
O οδηγός βλέποντας την κλίση του γερανού, πήδηξε από το κουβούκλιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. O οδηγός διεκομίσθη στο νοσοκομείο, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αυτήν την ώρα, επί της οδού Αρκαδίας στο Περιστέρι καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γερανοφόρο όχημα έχει πέσει – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – πάνω σε διώροφη οικία.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπάρχει αναφορά για κάποιο εγκλωβισμένο άτομο. Ενώ στο σημείο αναμένεται και η αστυνομία.
@mariadiniakou6♬ πρωτότυπος ήχος – mariadiniakou6