Φτωχότερος είναι από την Πέμπτη (8/5/25) το βράδυ ο ιατρικός κόσμος από την απώλεια της Ιατρού – Φυσιάτρου Κατερίνας Λεκάκη.
Πολύπειρη στο χώρο της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, για πολλά χρόνια υπηρέτησε το λειτούργημά της σε Αθήνα, Σπάρτη, Λάρισα και τα τελευταία 5,5 χρόνια στη Λαμία ως Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της Κλινικής Λαμίας ΑΕ.
Πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, η Κατερίνα Λεκάκη εκτός από εξαιρετική επιστήμονας υπήρξε και σπουδαίος άνθρωπος σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των ασθενών της τους οποίους βοηθούσε σημαντικά στην καλύτερη ανάρρωσή τους, επιδρώντας άμεσα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε σημαντικά από σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει και «έφυγε» στα 65 της χρόνια.
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα (12/5/2025) στις 4:00′ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στον τόπο καταγωγής της στον Αγγελώνα Λακωνίας.