O ΜΠΕΟΣ «ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ»: «Να σβηστούν τα ονόματα των 57 νεκρών από τα Τέμπη στο Σύνταγμα – Είναι χάλι»

Κοινοποίηση:
3864721

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ζήτησε να σβηστούν τα ονόματα των 57 νεκρών από το έγκλημα στα Τέμπη και να παρέμβει προσωπικά για το θέμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την ύπαρξη του συγκεκριμένου αυτοσχέδιου μνημείου στον χώρο μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος είπε:

«Για όλες τις τραγωδίες που έγιναν στην Ελλάδα, σαν τη Marfin, το Mάτι, τη Μάνδρα και τελευταία τα Τέμπη, υπάρχει Έλληνας που δεν έκλαψε; Που δεν στεναχωρήθηκε;

Με αφορμή μία οικογένεια φίλων που ήρθε από τις ΗΠΑ και πήγανε στην πλατεία Συντάγματος και στον Άγνωστο Στρατιώτη. Αυτό δεν τιμάμε εκεί;

Από πού κι ως πού ρε βάλατε τα ονόματα των νεκρών εκεί;

Ρε Μητσοτάκη, πάρε μία μπουλντόζα και μια καθαρίστρια και σβήστα από εκεί. Κακώς το επέτρεψε. Πολύ με ενοχλεί αυτή η εικόνα. Το μνημείο είναι στα Τέμπη.

Να πάνε εκεί να κλάψουν και να στεναχωρηθούν οι συγγενείς. Κακώς επέτρεψε και σε αυτόν τον Αλβανό που είναι φίλος με τον Καρβέλα που βάφει τα νύχια του, και έχει την άλλη που τρέχει από πίσω του τη Ζωή.

Ρούτσι τον λένε; Αυτή (η Κωνσταντοπούλου) εκμεταλλεύεται τον θρήνο, τη θλίψη και τον πόνο των ανθρώπων.

Ως Έλληνας πολίτης δε δέχομαι να έρχονται εκατομμύρια τουρίστες και να βλέπουν αυτό το χάλι. Στεναχωρηθήκαμε, κλάψαμε, να τιμωρηθούν φυσικά οι υπεύθυνοι, γιατί υπάρχουν υπεύθυνοι. Γιατί δεν πήγαν αυτοί από το Μάτι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το να ψηφίζουν οι Βολιώτες αυτή τη ντροπή για δήμαρχο δεν είναι απλώς κατάντια· είναι δημόσιος εξευτελισμός

  2. Πολυ καλα τα λεει , αν ηταν για καθε τραγικο δυστυχημα να γραφοταν τα ονοματα των αδικοχαμενων θυματων στην πλατεια Συνταγματος , θα επρεπε η πλατεια να ηταν χιλιαδες τετραγωνικα μετρα , για να τους χωρεσει ολους! Εγινε μνημειο στα Τεμπη , ειναι αρκετο! Στο Συνταγμα ειναι μνημειο για ολους τους πεσοντες του Εθνους , δεν πρεπει να υπαρχει κατι αλλο.

Leave a Response