O καθηγητής Χρίστος Γούδης για την αιφνίδια διακοπή μετάδοσης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4: “ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ”

Κοινοποίηση:
goudis

Η «δημοκρατορία» ως δική μου λεκτική σύλληψη στα ελληνικά, για να περιγράψει την «δημοκρατική δικτατορία» των καιρών μας, που επιβάλλουν οι κοσμοκράτορες του σκότους του αιώνος τούτου σε λαούς που κυβερνώνται από υποχείριά τους, πρωτοεισήλθε στο ευρωπαϊκό πολιτικό λεξιλόγιο στην Ισπανία (democratura, ως λογοπλαστική επιμειξία των λέξεων democracia και dictadura) λόγω και της μακράς παράδοσης της Ιβηρικής σε αυτού του είδους την διακυβέρνηση. Φαίνεται όμως πως ήρθε ο καιρός να πρωτοτυπήσουμε και εμείς, οι φορείς του νέο-ελληνικού πνεύματος, ανακτώντας και πάλι την οικουμενικότητά του. Γιατί, μετά την αιφνίδια σημερινή (15.5.2014) απαγόρευση της συνέχισης της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 του Στέφανου Χίου, λίγες ώρες μετά τις χθεσινοβραδυνές αποκαλύψεις του, σχετικά με την πιθανολογούμενη σύσταση παραδικαστικού κυκλώματος που αποφυλακίζει διεφθαρμένους μεγαλοαπατεώνες και καταχραστές του χρήματος του ελληνικού λαού, με την νομική, τουλάχιστον, στήριξη κυβερνητικών παραγόντων, είναι ηλίου φαεινότερον ότι εισερχόμεθα σε ένα περισσότερο προηγμένο διαχειριστικό κυβερνητικό καθεστώς, ένα καθεστώς δημοκρατικής παρωδίας που ενδεχομένως να αποτελέσει πρότυπο και για επόμενα «ινδοευρωπαϊκά χοιρίδια» υπό τον εκσυγχρονιστικό όρο ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της, απ’ ότι ψυχανεμιζόμαστε από τα παρ’ ημίν τεκταινόμενα, θα επικεντρωθούν στην τηλεδιαχείριση των «μαζών» όχι μόνο μέσω της στρεβλής τηλεοπτικής προβολής γεγονότων και προσώπων, ή της πλήρους αποσιώπησης κομβικών συμβάντων, κοινωνικών διαδικασιών και καταλυτικών ανθρωπίνων υπάρξεων, μέτρα τα οποία ούτως ή άλλως ήταν από καιρό εν δράσει, αλλά και από την απαγόρευση συγκεκριμένων τηλεοπτικών εκπομπών και την εκδίωξη, και ενδεχομένως καταδίωξη, ανυπότακτων δημοσιογράφων, οι οποίοι επιμένουν να διακηρύσσουν ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός», υποπίπτοντας έτσι στο παράπτωμα της προσβολής των θεσμών, παρά το ότι οι εκπρόσωποι των τελευταίων προσβάλλουν την δημόσια αιδώ με την προκλητική και αντιαισθητική πολιτική και όχι μόνον γύμνια τους.

Η πολιτική αυτή τηλεοπτική τύφλωση ως τακτική διακυβέρνησης, προφανώς προέρχεται από εγκεφάλους επηρεασμένους από ψυχεδελικής φύσεως ουσίες, του συρμού εις την αμερικανική κουλτούρα της εικονικής πραγματικότητας, η οποία πρωτοστατεί στις υπερπτήσεις του εθνικού τους ήρωα «σούπερμαν», του καθ’ ημάς «υπεράνθρωπου», ενός όντος με την κλασσική ιδεοληπτική παρόρμηση των χρηστών της διεθιλαμίδης του λυσεργικού  οξέος (LSD) για birding, αίσθηση βεβαιότητας ότι μπορoύν να πετάξουν δίκην πτηνών, ως σύγχρονες «στυμφαλίδες όρνιθες» ή έστω κότες που νομίζουν ότι έγιναν κοράκια. Στην δική μας πολιτική πραγματικότητα, η παρόμοια αίσθηση των ταγών μας έχει μίαν πραγματιστική βάση,  δεδομένης και της έμφυτης αρπακτικότητάς τους, την οποία επιδεικνύουν ως εκ της φύσεως τους και τα κοράκια.

Όμως, επειδή κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, δεν σημαίνει ότι δεν βγάζει και τα τηλεοπτικά μάτια της αυθάδους, προπετούς και ιδιαίτερα ενοχλητικής δημοσιογραφίας. Για όσους εκ των υπηρετούντων το δημόσιο αυτό λειτούργημα δεν αντιλαμβάνονται τα επιτρεπτά όρια κριτικής, δεν αυτολογοκρίνονται και δεν αυτοευνουχίζονται, υπάρχουν και τα σωφρονιστήρια που επιβάλλουν «τα πουλιά» του Χίτσκοκ σε ολόκληρους ανθρώπινους πληθυσμούς. Από την άλλη μεριά, η χώρα μας είναι παραδοσιακά χώρα κυνηγών, και απ’ ότι γνωρίζω για την εβδομάδα από 18 έως 25 Μαΐου δεν έχει απαγορευθεί το κυνήγι. Πυρ ομαδόν, λοιπόν, και όποιο κοράκι πάρει ο Χάρος…       

 

 

από τον Χρίστο Γούδη

Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο

με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

 1. Οι έννοιες της δημοκρατίας και της δικτατορίας είναι ασύμβατες και αποκλείουν η μια την άλλη. Δεν υφίσταται δημοκρατορία όπως δεν υφίσταται η αυταρχική δημοκρατία ή άλλη σύνθετη έννοια που εσωκλείνει αρνητικά τον όρο της δημοκρατίας. Διαχωρίζουμε σαφώς τις αυταρχικές ελίτ, αν βέβαια η χρήση του όρου δεν έχει στόχο το ίδιο το πολίτευμα.

  Αυτά κύριε καθηγητά.

 2. Κάποιοι λόγω του ότι ειναι υποψηφιος δημοτικός σύμβουλός με Εθνική Αυγή τον κατηγόρησαν, όπως κατακαιρούς κάνουν και με τον Χίο ή το Μακελειο. Όταν στις μέρες μας κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν στόματα με διαφόρους τρόπους, είτε αυτοί έχουν την συμπάθεια ή το μίσος μας,σημαίνει ότι αυτά που λένε ενοχλούν το σύστημα, άρα κάποιες αλήθειες λέγονται απο το στόμα τους ,οι οποίες ποτέ δε διαψεύδονται απο το σύστημα απλώς προσφεύγει σε τέτοιες “δειμοκρατικές-φασιστικές” πράξεις!

 3. Μου αρεσει, αυτη η παραγραφος διοτι περιγραφει την νοσωδης αιτια που πολυ ευστοχα και οποιος μπορει να αποκωδικοποιησει και την κοινοτητα ανθρωπων που προωθει αυτες τις δυο χειραγωγημενες μεταμορφωτικες ουσιες, το LSD και την τηλε-λοβοτομη, θα καταλαβει και ποιοι ειναι οι νταβατζηδες.

  “…/…
  Η πολιτική αυτή τηλεοπτική τύφλωση ως τακτική διακυβέρνησης, προφανώς προέρχεται από εγκεφάλους επηρεασμένους από ψυχεδελικής φύσεως ουσίες, του συρμού εις την αμερικανική κουλτούρα της εικονικής πραγματικότητας, η οποία πρωτοστατεί στις υπερπτήσεις του εθνικού τους ήρωα «σούπερμαν», του καθ’ ημάς «υπεράνθρωπου», ενός όντος με την κλασσική ιδεοληπτική παρόρμηση των χρηστών της διεθιλαμίδης του λυσεργικού οξέος (LSD) για birding, αίσθηση βεβαιότητας ότι μπορoύν να πετάξουν δίκην πτηνών, ως σύγχρονες «στυμφαλίδες όρνιθες» ή έστω κότες που νομίζουν ότι έγιναν κοράκια. Στην δική μας πολιτική πραγματικότητα, η παρόμοια αίσθηση των ταγών μας έχει μίαν πραγματιστική βάση, δεδομένης και της έμφυτης αρπακτικότητάς τους, την οποία επιδεικνύουν ως εκ της φύσεως τους και τα κοράκια.
  …/…”

  υ.γ.
  Οι αρχοντες ειναι αρπακτικα μη πτηνοδης τερατα…….
  Δηλαδη, “..σύγχρονες «στυμφαλίδες όρνιθες»…”

 4. Και εσύ θα φέρεις τους νεοναζί για να σου σκοτώσουν ότι δεν σου σκότωσαν οι ναζί.

  1. ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ HΠA ΜΕΡΚΕΛ CIA KAI MOSANT

   ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ TZEFREY

   Δ Η Λ Α Δ Η:

   <> ΚΑΙ ΜΕΤΑ – ΜΠΟΥΡΓΚΑΖ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

   ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ????

   ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ? ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ?? ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ???

   ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?

   ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ???

   ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Β΄ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η CIA ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ??

   ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ?

   ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΘΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ??

   ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ????

   ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ?????

   ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ???

   ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ?????

   ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ???

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ????

  2. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

   ΣΤΑΛΙΝ

   ΒΑΦΕΙΑΔΗ

   ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

   ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ

   ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΛΑΡΑ

   ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΖΑΒΕΛΑ

  3. Και εσύ θα φέρεις τους διεθνιστονεοναζί για να σου σκοτώσουν ότι δεν σου σκότωσαν οι ναζί.

 5. ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ στα ελληνικα ακουγεται ποιο ηχηρα .δυστυχως υποψιασμενοι και μη κοινως την ΠΑΤΗΣΑΜΕ το αποτελεσμα να ακουγοντε ουρλιαχτα σκυλων .

Leave a Response