OΛΕΣ ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ “ΝΤΑΛΤΟΝ”! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Κ’ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΤ! ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΝΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ; ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
μαφια

 

Εντυπωσιακές είναι οι λεπτομέρειες για την εγκληματική δραστηριότητα της ομάδας των εκτελεσθέντων Τούρκων στην Αρτέμιδα. Τουρκικά ΜΜΕ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις ληστείες, το εμπόριο ναρκωτικών και κυρίως τα ανοιγμένα κεφάλια από σφαίρες, απόρροια της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας:

Διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα, μεταξύ των νεκρών ήταν ο Doruk Ersu Büyüktunç, καθώς και οι Ozan Kaan Tozlu, Barış Çağan, Ömer Kanza, Abdurrahman Tekru και Burak Tahmaz. Το όνομα του Barış Boyun έγινε γνωστό μέσω του δικτύου διακίνησης ναρκωτικών που ίδρυσε στους δρόμους του Πέραν της Κωνσταντινούπολης και των αλλεπάλληλων επιθέσεων που έκανε εναντίον ανθρώπων με τους οποίους είχε προβλήματα να μοιραστεί το εισόδημα που κέρδιζε από αυτό.

6 Τούρκοι εκτελέστηκαν στην Ελλάδα! Ποιος έστησε την αιματηρή ενέδρα για τη συμμορία του θανάτου; Εντυπωσιακές λεπτομέρειες!
6 Τούρκοι σκοτώθηκαν από χαλάζι σφαιρών αγνώστων στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας. Αποδείχθηκε ότι αυτοί οι δολοφονηθέντες ήταν μέλη της συμμορίας με επικεφαλής τον Barış Boyun, ο οποίος συνελήφθη στην Ιταλία. Ποιες είναι λοιπόν οι λεπτομέρειες πίσω από αυτόν τον βαθύ απολογισμό; Πρόκειται για μια τετραπλή εκτέλεση που πραγματικά κατέπληξε την ελληνική αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη της Αρτέμιδας, 43 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Στο όχημα επέβαιναν 6 άτομα, η πινακίδα ήταν πλαστή. Ενώ οδηγούσαν, επιτιθέμενοι με μοτοσυκλέτες ήρθαν και άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος.

Πρώτα εκτελούν τους ανθρώπους που κάθονται στο πίσω κάθισμα, μετά εκτελούν τους άλλους. Καθώς ο οδηγός προσπαθεί να ξεφύγει, τον ακολουθούν και τον εκτελούν πυροβολώντας τον από κοντά. Η ελληνική αστυνομία που πήγε στο σημείο αντιμετώπισε φρίκη. Όταν διαπιστώθηκε ότι οι νεκροί ήταν Τούρκοι υπήκοοι, έγινε επικοινωνία με το τουρκικό προξενείο και την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης. Καθορίζεται ότι όλα αυτά τα ονόματα είναι άτομα που το Αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης παρακολουθεί στενά και πραγματοποιεί επανειλημμένες επιχειρήσεις για να συλλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά είναι μέλη της συμμορίας Barış Boyun.

Ποια είναι η οργάνωση Barış Boyun; Είναι μια οργάνωση που ευθύνεται για πολλές αιματηρές δολοφονίες στην Κωνσταντινούπολη και στην υπόλοιπη Τουρκία. Μια αδίστακτη εγκληματική οργάνωση. Εξετάσαμε τα αρχεία μας και απαριθμήσαμε τους φόνους που διέπραξαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι δολοφονίες που διέπραξε η εγκληματική οργάνωση Barış Boyun εμφανίστηκαν ως εξής:

*Ο Yuksel Ustahüseyin σκοτώθηκε στις 16 Απριλίου 2022.

*Ο αρχηγός της σερβικής συμμορίας Jovan Vukotic σκοτώθηκε στο Σισλί στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

*Ο Yasin Keskin σκοτώθηκε μπροστά σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Beşiktaş στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

*Ο Halil Güzel σκοτώθηκε στο Bahçelievler στις 15 Οκτωβρίου 2022.

*Ο Murat Fırat Yaşam σκοτώθηκε στο Beyoğlu στις 20 Νοεμβρίου 2022.

*Ο Ramazan Arslan κηδεύτηκε στο Kağıthane στις 24 Δεκεμβρίου 2022.

*Ο Cumali Aslan σκοτώθηκε στη γέφυρα Golden Horn στις 14 Ιανουαρίου 2023.

*Ο Ferhat Yeşilkaya σκοτώθηκε στο Sarıyer Zekeriyaköy στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Συλλήψεις 131 μελών της οργάνωσης

Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί στο τέλος αυτής της λίστας. Τον περασμένο Απρίλιο, ομάδες οργανωμένου εγκλήματος της Κωνσταντινούπολης πραγματοποίησαν μια μεγάλη επιχείρηση. Συνελήφθησαν 131 μέλη συμμορίας.

Αν και πιάστηκαν 131 μέλη, αυτά τα 6 άτομα δραπέτευσαν την τελευταία στιγμή. Πού είναι λοιπόν ο αρχηγός της συμμορίας; Είναι και αυτός στην Ιταλία… Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έβγαλε κόκκινη ειδοποίηση και τον έπιασε η ιταλική αστυνομία, αλλά η ιταλική αστυνομία τον άφησε υπό αναστολή.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ η δολοφονία;

Η συμμορία Barış Boyun είναι μια συμμορία που έχει πολλούς εχθρούς. Υπάρχει ένας φόνος που διέπραξαν στον Κεράτιο Κόλπο. Είχαν σκοτώσει ένα μέλος της συμμορίας ενώ οδηγούσε. Ο αρχηγός εκείνης της συμμορίας είχε δραπετεύσει. Αυτός ο αρχηγός συμμορίας μπορεί επίσης να το είχε κάνει. Πιθανότατα, κάποιος από αυτούς τους εχθρούς μπορεί να το είχε κανονίσει. Αυτή είναι μια αιματηρή εκτέλεση.

Αυτή η συμμορία επιλέγει τους ανθρώπους που θα χρησιμοποιήσει ως δολοφόνους ανάμεσα σε νέους με τάση βίας. Αφού με κάποιο τρόπο ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τους υποσχέθηκαν μια άνετη ζωή και τους έκαναν να διαπράξουν εγκλήματα, λένε: «Είσαι το μέλος μας». Αυτός ο νεαρός άνδρας γίνεται τώρα μια δολοφονική μηχανή αυτής της συμμορίας.

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μωρε τι Παλερμο και Σικελια ,αυτά γίνονται μόνο στην ευρωπαϊκή Ουγκαντα του Αμιν νταντα του δικτατορα από την Κρήτη.

  2. Όλες οι συμμορίες έρχονται στο ελλαδιστάν να ζήσουν το μύθο τους ή να κάνουν ξεκαθάρισμα,είναι μια νέα μορφή τουρισμού,πώς λέμε συνεδριακός τουρισμός,θα λέμε συμμοριακός τουρισμός,ελάτε έχουμε ελκυστικά πακέτα διακοπών για όποιον θέλει να “καθαρίσει”

  3. τουρκος πρακτορας μονιμος κατοικος Ελλαδος ο προδοτης

  4. Η δράση των συμμοριών αυτών ωχριά μπροστά στον γνωστό Δον Κορλεόνε και την κυρία Κορλεόνε που καθορίζουν τις τύχες μας, ευνοούν ημέτερους μεγαλοεπιχειρηματίες ενώ όσους διαφωνούν και διαμαρτύρονται, όπως ο κύριος Χίος που με παρόμοιο τρόπο τη γλίτωσε ‘παρα τρίχα,’ στέλνουν αποσπάσματα από “παλικάρια” να τον “συνετίσουν”!!!

  5. Κάποιοι λένε ότι ήταν αντικαθεστωτικοί ή φιλοκούρδοι και τους έφαγε η ΜΙΤ του Ερντογάν. Πάντως να ήταν μπράβο δύσκολο γιατί ο Ερντογάν έχει αστυνομία σοβαρή και είναι παραμύθια ότι δρούνε μπράβοι και συμμορίες! Συμμορίες αλλοδαπών υπάρχουν μόνο στην Ελλαδίτσα του ανθελληνικού τόξου.

  6. Πολύ σκοτεινή υπόθεση που την αλήθεια της μπορεί να μην την μάθουμε ποτέ. Προφανώς κάποιοι τους ήθελαν μαζεμένους όλους μαζί για να τους ξεκάνουν αφού πρώτα τους ξετρύπωσαν. Προφανώς θα έπεισαν τον εδώ αρχηγό τους και σίγουρα ανακατεμένη είναι η ΜΙΤ. Μυστικοί, μαφιόζοι, ναρκεμποροι όλοι μαζί αλληλοδιαπλεκόμενοι. Και ο Σουλτάνος δεν συγχωρεί.

  7. Να σου πω λόγο ονόματος Ντάλτον δεν βάζουν και της τελευταίες εκτελέσεις που έγιναν Ελλάδα αν και η μία είναι σε αμφιβολία κλπ από των Στεφανακο και εδώ μήπως βρουν κινα στοιχεία κλπ θυμασε κάποτε Θεσσαλία που πήγε ο Μητσοτάκης και συνάντησε έναν και του είπε εδώ Ντάλτον κλπ επάνω νομίζω σε ένα άλογο ότι γνώριζε το πατέρα του και είχε κάνει Αμερική κλπ μπορεί να σημενει πολλά μπορεί και τίποτε κλπ

Comments are closed.