“Mike Yeadon Πρώην Επικ. της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού”

Κοινοποίηση:
_Mike_Yeadon_

Ο Mike Yeadon, πρώην επικεφαλής της Pfizer, έχει δηλώσει πως τώρα είναι πολύ αργά για να σωθεί οποιοσδήποτε έχει εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια για τον Covid-19. Παροτρύνει εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα με τη θανατηφόρα σύνθεση να παλέψουν για τη συνέχιση των ανθρώπων, και τις ζωές των παιδιών.

Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος ανοσολόγος συνεχίζει περιγράφοντας την διαδικασία με την οποία λέει θα σκοτωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που τώρα είναι εν ζωή. Αμέσως μετά την παραλαβή της πρώτης ένεσης, γύρω στο 0.8% των ανθρώπων θα πεθάνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες. Οι επιζήσαντες έχουν προσδόκιμο ζωής μέσο όρο τα δύο χρόνια, όμως αυτό θα μειώνεται με κάθε πρόσθετο εμβόλιο.

Συμπληρωματικά εμβόλια βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να προκληθεί αδυναμία λειτουργίας σε ορισμένα όργανα – συμπεριλαμβανομένων της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου. Έχοντας αμέσως αντιληφθεί τον τρόπο λειτουργίας και τον σκοπό της έρευνας και της ανάπτυξης του Φαρμακευτικού γίγαντα, της Pfizer επί 2 δεκαετίες, ο Καθηγητής Yeadon δηλώνει ότι ο τελικός στόχος του παρόντος διοικητικού καθεστώτος των εμβολιασμών, μπορεί να είναι μόνον η μαζική μείωση του πληθυσμού, η οποία θα κάνει τους Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί, να μοιάζουν με παραγωγή του Mickey Mouse.

“Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο. Κάθε άνθρωπος που έχει λάβει την ένεση σίγουρα θα πεθάνει πρόωρα, και τα 3 χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο θα μπορέσουν να περιμένουν να παραμείνουν εν ζωή.”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

https://www.lifesitenews.com/…/exclusive-former-pfizer…

Σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ: Αντιμετωπίζουμε με  επιφύλαξη τέτοιου είδους άρθρα, αλλά το προβάλλουμε στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης που είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα και το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Όταν δεκάδες επιστήμονες είπαν ότι έχουν 4-14 μήνες ζωής οι μπολιασμένοι, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο.

  Μην ξεχνάμε ο Yates λέει από πέρυσι τον Ιούνιο ότι η πανδημία τελείωσε και πέρασε!!!!!

 2. Αυτός ή λέει αλήθεια 100%(πλάκες του χάους) ή….. κάποιους έχει άχτι εκεί μέσα στην πρώην του φαρμακοβιομηχανία και θέλει να τους εκδικηθεί.
  Πάντως ότι πάνε ακλαφτοι κάποιοι από μπόλια είναι αλήθεια.Τα στατιστικά που βγήκαν στο φως από την Ε.Ε. είναι πραγματικά και το κοντερ έγραφε 10.000 και βάλε αν θυμάμαι καλά στα άρθρα που διάβασα.
  Όχι ότι δεν πάνε ακλαφτοι παρά πολλοί από τις ιώσεις και τις γρίπες και τον γιοκα 19. Καρκινοπαθεις ιδίως.

  1. Δεν είναι ο μόνος που τα λέει. Τα λέει ο Μπαγκντί, Μοντανιέ, δεκάδες άλλοι μεγάλοι επιστήμονες όπως ο Βέλγος (ξέχασα το όνομα) που φτιάχνει το μπόλι του Έμπολα αυτή τη στιγμή.

   Και πάρα πολλοί Έλληνες όπως ο Πουλτουρτζίδης τα λένε από Ιανουάριο μόλις έσκασαν τα μπόλια!

   Όλα τα μπόλια μέχρι τώρα ήταν για βακτήρια, γι αυτό και ήταν επιτυχείς οι εμβολιασμοί για κάτι που δεν μεταλλάσετε εύκολα.
   Το μόνο μπόλι για ιό ήταν της γρίπης και αυτό κάθε χρόνο είναι για τα 3 ποιο κοινά στοιχεία που εμφανίστηκαν στην Αυστραλία Ιούνιο-Αυγουστο συν το Η1Ν1. Καλύπτει 4 από τα 422 είδη γρίπης, γι αυτό έχει τις καλές χρονιές 50% επιτυχία ενώ τις χάλια χρονιές ούτε 5% δεν πιάνει.

Leave a Response