Μέρος της προπόνησης του Άρη ο Άλβαρο, ανεβάζει ρυθμούς ο Δώνης

Κοινοποίηση:
1758157200_fd28589329f692e8ef7_170240

Σε γήπεδο του Αγρινίου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά στο γήπεδο Παναιτωλικού (20/09, 18:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».
Στην προπόνηση της Πέμπτης (18/09), που ήταν πρωινή, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για το πρώτο, ενώ για το δεύτερο γκρουπ το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις ενεργοποίησης και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής.
Ο Πέδρο Άλβαρο, ο οποίος ενσωματώθηκε χθες το βράδυ με την αποστολή της ομάδας, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό.
Από εκεί και μετά, οι Λόβρο Μάικιτς, Φρέντρικ Γένσεν, Τίνο Καντεβέρε και Τάσος Δώνης κάνουν ατομικό (ο τελευταίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμό), ενώ οι Κάρλες Πέρεθ και Μιγκέλ Αλφαρέλα συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response