“Mε εντολή προπονητή;” Νέο σκηνικό με βρισίδια μεταξύ Μπέου και κατοίκων για την..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
i93erk0c

Δείτε τα βίντεο που ανέβασαν οι κάτοικοι και την ανάρτηση του δημάρχου Βόλου

Νέο σκηνικό έντασης στήθηκε ξανά σήμερα στις Σταγιάτες Πηλίου, όπου βρέθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, άλλαξε κλειδαριές στο Κοινοτικό Κέντρο Παράδοσης και Πολιτισμού (Μουσείο), συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, αστυνομικούς και τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ φέρεται να έβριζε και να απειλούσε τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία.

Σύμφωνα με κατοίκους, ο δήμαρχος αποδοκιμάστηκε έντονα και αναγκάστηκε να φύγει εντός 5 λεπτών, αφού έβριζε τους κατοίκους και τους απειλούσε, λέγοντας ότι αυτόν ψήφισε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Επιπλέον υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήθελαν να τοποθετήσουν ταμπέλες ότι απαγορεύεται η κατανάλωση του νερού, παρά τις ενστάσεις των κατοίκων, εφόσον δεν υπάρχει απόφαση και δεν τοιχοκολλήθηκαν τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έγιναν.

Σύμφωνα με κάτοικο που επικαλείται το τοπικό Μέσο, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ προσπαθούσαν να τρυπήσουν με δράπανο την κεντρική βρύση, στην οποία υπάρχει Οθωμανική υπογραφή του 18ου αιώνα.

Αυτή η κίνηση οδήγησε στην αντίδραση των κατοίκων που ζητούσαν να κληθεί η αρχαιολογική υπηρεσία, καθώς πρόκειται για μνημείο, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο.

Τελικά, οι δύο ταμπέλες απαγόρευσης χρήσης του νερού τοποθετήθηκαν σε πλατάνια και ο δήμαρχος αποχώρησε εντός πέντε λεπτών.

 

Η ανάρτηση Μπέου
Σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει: «Και σήμερα στις Σταγιάτες σε μια ακόμη προσπάθεια να πρυτανεύσουν η λογική και η νομιμότητα. Αλλάξαμε κλειδαριές στα δημοτικά κτίρια και ενημερώσαμε τους κατοίκους ότι είναι στη διάθεση τους προς χρήση αρκεί να το ζητούν εγγράφως από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου.

Όσο για το νερό τους ενημερώσαμε ότι παρά το όργιο ψεύδους και παραπληροφόρησης κανείς δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει, τους ενημερώσαμε για τελευταία φορά ότι είναι επικίνδυνο για ανθρώπινη χρήση και σε κάθε περίπτωση ας έχουν οι ίδιοι την αποκλειστική ευθύνη για ό,τι τους συμβεί. Αρκετά με τους τζάμπα ήρωες και τα ψώνια της “Τέχνης και της μικροπολιτικής”», αναφέρει.

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Aγγελική από το Μενίδι βούλωστο ρε βλ@μμένη! Άσε εμάς τους Βολιώτες να ξέρουμε καλύτερα το τί γίνεται στον Βόλο! Μπουχτίσαμε για δεκαετίες με τους ανύπαρκτους Σκοτεινιώτηδες Πασόκους! Μπέο μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρε τομάρια!

 2. Προχώρα Δήμαρχε! Έχεις την συντριπτική πλειοψηφία με το μέρος σου! Όλος ο Βόλος είναι συνδεδεμένος στη ΔΕΥΑΜΒ και αυτοί εκεί πάνω οι μάγκες! Κάνουν διαχείριση λέει στη πηγή τους λές και είναι δική τους, τσιφλίκι τους! Πρόσφατη έρευνα του Χημείου του κράτους έβγαλε για άλλη μια φορά ότι νερό της πηγής δεν είναι πόσιμο και είναι γεμάτο κολοβακτηρίδια! Τομ@ρια, κοπρίτες του Σύριζα και του ΚΙΝΑΛ!

 3. ο αλήτης γιατί είναι έξω; Πρέπει να καταντήσει τον Βόλο Σομαλία πριν να γίνει κάτι;;;

  1. Έρχεται το ξεπούλημα του νερού. Θα διψάς και θα σου λένε ότι το νερό είναι ακατάλληλο…

   ΆΝΤΕ ΚΑΛΆ ΚΡΑΣΑ, ΜΠΕΟ. 💰
   ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…💰

   .

   🇬🇷ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷

   1. Συριζάκι , το νερό δεν είναι τσιφλίκι των χωριατών. Αντε να πλυθείτε απατεώνες. Το τσάμπα τελειώσε. Οι Βολιώτες πληρώνουν το νερό κανονικά.

  2. Αλήτες είναι αυτοί που θέλουν τσάμπα νερό, το τσάμπα τελείωσε συριζάκια, αντε να μπείτε φυλακή να τελειώνουμε.

 4. ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ
  ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟ
  ΞΕΡΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ

Leave a Response