Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος δράστης της επίθεσης με βαριοπούλα και μαχαίρι στο Λαύριο. Το ζευγάρι που τραυματίστηκε σοβαρά παραμένει στο νοσοκομείο ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο 32χρονος ήταν γνωστός στις αρχές με 5 καταγγελίες σε βάρος του: οι 4 για ενδοοικογενειακές απειλές.
Η επίθεση στο Λαύριο έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02.10.2026). Ο 32χρονος χρησιμοποιώντας σκάλα, σκαρφάλωσε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και επιτέθηκε με μαχαίρι στον νυν σύντροφό της. Στην προσπάθειά της η 32χρονη να σώσει τον αγαπημένο της, τραυματίστηκε επίσης σοβαρά.
Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στην υπόθεση είναι όσα προηγήθηκαν της επίθεσης. Σε βάρος του είχαν γίνει συνολικά 5 καταγγελίες, οι 4 για ενδοοικογενειακές απειλές, ενώ είχε συλληφθεί και μόλις έναν μήνα πριν από την αιματηρή επίθεση.
Η τελευταία καταγγελία είχε γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου. Τότε, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχε βρεθεί και πάλι έξω από το σπίτι της πρώην συντρόφου του, έχοντας μαζί του ράβδο και μαχαίρι, και είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της γυναίκας. Παρά τη σύλληψή του, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Λίγες εβδομάδες αργότερα, η υπόθεση πήρε τη δραματική τροπή που έγινε γνωστή. Ο 32χρονος φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της πρώην συντρόφου του και του νέου συντρόφου της.
Η εισβολή στο σπίτι
Ο 32χρονος φέρεται να είχε σχεδιάσει την επίθεσή του και να γνώριζε πώς να μπει στο σπίτι.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μπήκε στην αυλή γειτονικού σπιτιού, πήρε μία σκάλα και τη χρησιμοποίησε για να ανέβει στον πρώτο όροφο. Από εκεί κατάφερε να φτάσει στο μπαλκόνι της κατοικίας όπου μένει η πρώην σύντροφός του. Στη συνέχεια πήρε μία βαριοπούλα, έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας και εισέβαλε στο σπίτι.
Παρά το γεγονός ότι φέρεται να είχε μαζί του 2 μαχαίρια, πήρε ακόμη ένα κουζινομάχαιρο από το εσωτερικό του σπιτιού και κατευθύνθηκε προς το σαλόνι, όπου βρίσκονταν η πρώην σύντροφός του και ο 33χρονος σύντροφός της.
Πρώτος δέχθηκε την επίθεση ο 33χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από χτυπήματα με μαχαίρι. Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε στην 32χρονη πρώην σύντροφό του, τραυματίζοντάς την στην πλάτη και στον πνεύμονα, σύμφωνα με το ertnews.
Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με την κατάσταση του 33χρονου να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ η 32χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.







Βαριοπούλα και δρεπάνι θα είχε αλλά είπαν μαχαίρι. Φάτε φρίκη ανατολικού μπλοκ με ανθρώπους της άμμου μιξ για σβήσιμο.
Αφού δεν έχουμε σύνορα δεν δικαιούμαστε αποζημίωση όσοι πήγαμε δήθεν για να τα φυλάξουμε χωρίς ναναι το επάγγελμα μας? Κάποιος πρέπει να πληρώσει γι αυτό