Κινηματογραφική καταδίωξη μεταξύ της αστυνομίας και δύο ατόμων που επέβαιναν σε όχημα, εκτυλίχθηκε στην πλατεία Βικτωρίας το απόγευμα της Πέμπτης (22/05) στην Πλατεία Βικτωρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα ηλικίας 33 ετών και έναν 38χρονο αλλοδαπό. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν περίπου στις 7 το απόγευμα.
Αρχικά, από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν και να προχωρήσουν σε έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός του ΙΧ δεν σταμάτησε.
Ακολούθως, με το όχημα να αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα και ξεκινώντας την καταδίωξη από τις οδούς Ιουλιανού και Αριστοτέλους, πέταξαν από τα παράθυρα δύο σακούλες με κάνναβη.
Ωστόσο, το όχημα συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Τότε, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.