Το δρόμο για τη φυλακή αναμένεται να πάρει ο 54χρονος Κώστας Παρασύρης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα την Τρίτη (5.6.26) στην Κρήτη.
Ο Κώστας Παρασύρης, όσο και η 56χρονη σύζυγος του, η οποία επίσης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για συνέργεια στην δολοφονία του αδικοχαμένου παλικαριού στο Ηράκλειο, θα μεταφερθούν σε φυλακή εκτός Κρήτης για λόγους ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr ο ίδιος ζήτησε να περάσει για τελευταία φορά από το νεκροταφείο που είναι θαμμένος ο γιος του: «Μία χάρη θέλω… Να με περάσετε για τελευταία φορά από το μνήμα του παιδιού μου γιατί δεν θα το ξαναδώ να το αποχαιρετήσω».
Για τον εαυτό του είπε ότι δεν τον νοιάζει τι θα απογίνει και τι θα πάθει. Δεν τον ενδιέφερε άλλωστε ούτε πριν. Στη διάρκεια της απολογίας του φέρεται να είπε ότι «αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…».







ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ
…καμαρώστε έναν λεβέντη και μία «Μαντώ Μαυρογένους»…αυτούς δεν τους πρέπει φυλακή,να τρώνε και να πίνουν τσάμπα…πρέπει να τους αφήσουν ελεύθερους (και άοπλους βέβαια),με εντολή να μην τους πειράξει κανείς,να περιφέρονται υπό την χλεύη και την αποστροφή-απόρριψη των γύρω τους…αυτή είναι η πραγματική και δίκαιη τιμωρία…ο κοινωνικός τους θάνατος