Καβάλα: Τραυματισμός ναυτικού στο Blue Star Mykonos πριν τον απόπλου του πλοίου

Κοινοποίηση:
3ee2fef831da491e8e4ec4a550783f81

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/10) στο λιμάνι της Καβάλας, λίγο πριν τον απόπλου του επιβατηγού πλοίου Blue Star Mykonos, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα – Λήμνος.

Ένας 44χρονος ναυτικός τραυματίστηκε στο γόνατο, την ώρα που προσπαθούσε να λύσει τον κάβο από την προπέλα του πλοίου.

Ο τραυματισμός και η μεταφορά στο νοσοκομείο

Ο ναυτικός είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τον απόπλου, ενώ στο πλοίο επέβαιναν 393 επιβάτες.

Διακοπή του απόπλου και αναμονή οδηγιών

Μετά το συμβάν, το Λιμενικό απαγόρευσε προσωρινά τον απόπλου του Blue Star Mykonos έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας και ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα συνεχίσουν το ταξίδι τους οι επιβάτες, ενώ οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response