Kαταγγελία: “Είναι ντροπή αυτά που γίνονται σε Γυμνάσιο-Λύκειο του Περιστερίου”

Κοινοποίηση:
EK_Sxoleio

Δείτε τι αναφέρει με μήνυμα του αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας, ο δήμος Περιστερίου αφήνει χωρίς διδακτικές αίθουσες παιδιά με ειδικές ανάγκες στο 1ο ειδικό επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο.Τα παιδάκια μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κάνουν μάθημα στο αμφιθέατρο χωρίς θέρμανση.

Υπάρχουν οι δυνατότητες για άμεση λύση τονίζει ο αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αν χωριστούν 9 μεγάλες αίθουσες σε μικρότερες, η διευθύντρια έχει πάρει χορηγία με όλα τα υλικά αλλά ο δήμος δεν διαθέτει λίγους τεχνίτες για να το φτιάξουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είναι ντροπή του υπουργείου παιδείας, όταν απευθύνεσαι επίσημα και με μάρτυρες ζητώντας λογοδοσία να την αρνείται, να κρύβεται, να υπεκφεύγει και να καλύπτει σεσημασμένους απατεώνες κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση, ασταμάτητα προσληφθέντες συμβασιούχους εκπαιδευτικούς στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής (διαφθορείο και συμμορία απατεώνων 2014-2015 χρονιά) Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Κατερίνης, όπου η ίδια η ελληνική αστυνομία φυγάδευσε τους δράστες προσποιούμενη ότι ενήργησε και ευθύνεται ένας αξιωματικός της που τον λένε Μανώλη με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης. Η διεφθαρμένη αστυνομία των δημοσίων υπάλληλων που διαθέτουν διεφθαρμένη διοίκηση, αφού ενημερώθηκε ότι η απιστία/κακούργημα που έπραξε για το ΙΕΚ Κατερίνης πιθανόν θα δοθεί στα ΜΜΕ πήγε τότε πολύ αργά και μετά της εκλογές 2015 και παρέδωσε στη Εισαγγελία Κατερίνης την υπόθεση του ΙΕΚ Κατερίνης και του συνεργού του Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης, όπου έγινε εισαγγελική έρευνα μόνο που η αστυνομία παρέδωσε για την δήθεν έρευνα που διεξήγαγε ψεύτικα αποτελέσματα, ενώ οι μάρτυρες σε αυτά είναι πάνω από 60 άτομα, με κυρίως τους μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης τμήματος μαγειρικής 2014-2015.
    #
    Το υπουργείο παιδείας κάλυψε τους απατεώνες και κακοποιούς το 2015: διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου (την διόρισαν απευθείας διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης ενώ είναι πολιτική μηχανικός και δε αποτυχημένη πολίτικη μηχανικός), υποδιευθυντή ΙΕΚ Κατερίνης Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου ηλεκτρολόγος (τον διόρισαν αλλού), συμβασιούχος μάγειρας απόφοιτος δημοσίου ΙΕΚ Αποστόλης Μαλλάς κάτοικος στο χωριό Λεπτοκαρυά Πιερίας και κάτοχος των περισσότερων κακουργημάτων όπως ότι έκανε παράνομα μάθημα για 2 εξάμηνα, έκανε παράνομα μάθημα για 1 εξάμηνο χωρίς βοηθό εκπαιδευτή, παράνομες εξετάσεις για 2 εξάμηνα, και άλλα, έφτασε να απειλήσει ζωή μαθητή με το αυτοκίνητο του που άλλαξε τώρα. Η συμμορία έχει και άλλους κακοποιούς κληρικούς στο τίτλο και όχι στο ήθος/βίο και κοσμικούς που βολεύονται. Προσέφυγε κάποιος από τους αναφερόμενους, στα έννομα μέσα για ότι δημοσιεύεται; άμα διαφωνεί κάποιος ας απευθυνθεί. Γιατί η αστυνομία δεν διαθέτει ντροπή και ότι κάνει το κάνει δημόσια φανερά χωρίς πρόσχημα. Αποστέλλονται οι ευχαριστίες στη εφημερίδα για το λειτούργημα της.

  2. Δήμος Περιστερίου μεγάλη απάτη .Μένω εκεί και πίστευα μέχρι που έμαθα τι Κολομβία είναι παντού .Μόνο στο πρωτόκολλο στο ισόγειο εάν πας θα δεις 15 άτομα να τα ξύνουν και ένας να δουλεύει άσε που έχει και άλλα γραφεία δίπλα για να εγκρίνουν που θα πάει το έγγραφο . Για την εξέταση του θέματος προκειμένου να καλύψουν τις παρανομίες τους πλαστογραφούν το έγγραφό σου οι νομικές τους υπηρεσίες . Μια συμμορία μεγάλη όλα τα στελέχη του . Ξέρω ότι δεν θα το δημοσιεύσεις αλλά ψάξε το .

  3. Να μην τα περιμενετε όλα απ το κρατος και τον δημο,τι ειμαστε εδώ περα τιποτα μπολσεβίκοι; ο καθενας συμφωνα με της ανάγκες του;;;;να πατε εσεις οι γονεις να τα στησετε και να τα κανετε να δουλεψουν,και αμα δεν μπορειτε εσεις μαζεψτε λεφτα και πληρωστε αλβανο μαστορα να σας τα φτιαξει αχρηστοι ,μονο κλαψα εισαστε αμα σας πουν για δουλεια η να δωσετε λεφτα κανετε σα πουστηδες ολοι!!!

Leave a Response