Ισχυροί άνεμοι «σαρώνουν» τη Λαμία, με αποτέλεσμα ένα δέντρο να πέσει πάνω σε οχήματα, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.
Το συμβάν καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο τέρμα της οδού Λεωσθένους Δεδούση, στη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως, πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές. Ένα μεγάλο κλωνάρι δέντρου αποκολλήθηκε και κατέπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.
Παρά το μέγεθός του, οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν περιορισμένες, καθώς ο κορμός του κλαδιού έπεσε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αποτρέποντας τα χειρότερα.
Κάτοικος της περιοχής εξέφρασε την ανησυχία του, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο δέντρο ήταν σάπιο και επισήμανε ότι από το σημείο διέρχονται καθημερινά μαθητές κατά τις πρωινές ώρες, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό ατύχημα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες προχώρησαν στην κοπή και απομάκρυνση του πεσμένου κλαδιού, ενώ συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων ανέλαβε τον καθαρισμό του χώρου.






