Ηράκλειο: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά του

Κοινοποίηση:
astinomia-nixta

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (22/11) στο Ηράκλειο, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ξέφυγε από την πορεία του και έγινε… χαμός!

Στην οδό Έβανς, το όχημα παρέσυρε σταθμευμένα αυτοκίνητα και κατέληξε στην τζαμαρία καταστήματος, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές και αναστάτωση στην περιοχή.

Μάρτυρες σοκαρισμένοι ανέφεραν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε καμία διάθεση να μειώσει ταχύτητα, αντίθετα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και δημιούργησε κυριολεκτικά πανικό. Ταυτόχρονα, οι πεζοί και οι καταστηματάρχες κοντά στο σημείο τρέχανε αλαφιασμένοι, προσπαθώντας να ξεφύγουν από την τρελή πορεία του οχήματος.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή, ενώ οι έρευνες για το ατύχημα συνεχίζονται. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες, αλλά οι εικόνες από τα κατεστραμμένα οχήματα και την κατεστραμμένη τζαμαρία φανερώνουν τη σφοδρότητα του περιστατικού. Η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο και, ευτυχώς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response