Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου διανομέα που εκτός από σουβλάκια και πίτσες, μετέφερε κατ’ οίκον όπως αποδείχθηκε και ναρκωτικά.
Οι Αρχές είχαν εντοπίσει εδώ κι αρκετό καιρό τον 35χρονο διανομέα στο Ίλιον, ο οποίος έκανε διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τις παραγγελίες φαγητού που πήγαινε στους πελάτες.
Η Αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα που διέμενε στο Ίλιον, ο οποίος στο σπίτι του εκτός από τα ναρκωτικά που πουλούσε είχε κι ένα κρυμμένο πιστόλι.
Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών τον είχαν… βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και τελικά τον συνέλαβαν.
Το μηχανάκι που έκανε τις παραγγελίες ήταν δανεικό, ενώ οι Αρχές του είχαν κατασχέσει και τα κινητά για να φτάσουν στα ίχνη και των αγοραστών του.






