Ο οδηγός αναζητείται από την αστυνομία, ενώ, συνελήφθησαν οι επτά μετανάστες
Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (19/07) στην Ηγουμενίτσα, όταν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν επτά παράνομοι μετανάστες, προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία την ώρα της καταδίωξης.
Το αυτοκίνητο γκρέμισε τοίχο γηπέδου
Κατά την καταδίωξη, το αυτοκίνητο με τους μετανάστες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε με μεγάλη δύναμη στον τοίχο του δημοτικού σταδίου της πόλης, γκρεμίζοντας τμήμα του.




Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν φαίνεται να τραυματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να είχε αναλάβει τη μεταφορά των μεταναστών, εγκατέλειψε με τα πόδια το σημείο αμέσως μετά τη σύγκρουση και αναζητείται από τις αρχές.
Οι επτά αλλοδαποί συνελήφθησαν και έχουν τεθεί υπό κράτηση.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξετάζοντας παράλληλα αν το περιστατικό συνδέεται με οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.