10/12/2023 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Gay «ρελάνς» από κυβέρνηση στην εκλογή Σ.Κασσελάκη: «Είμαι και εγώ παντρεμένος με άνδρα» δηλώνει ο δ/ντης του Κ.Μητσοτάκη, Α.Πατέλης

Κοινοποίηση:
PATELIS_KASELAKIS

«Αγώνας» για να αποδείξουν ποιος είναι περισσότερο «gay friendly»

Με μία δήλωση που έρχεται να απαντήσει στην ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο δ/ντης του γραφείου Οικονομικών του πρωθυπουργικού γραφείου, Αλέξης Πατέλης, δήλωσε πως «είναι κι αυτός παντρεμένος με τον σύντροφό του στο εξωτερικό».

Ουσιαστικά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, έχουν αποδυθεί σε μια προσπάθεια να αποδείξουν αν όχι το ποιο κόμμα είναι περισσότερο «gay», σίγουρα να δείξουν ποιο κόμμα είναι περισσότερο φιλικό στην guy κοινότητα, και έχει στους κόλπους του πολλούς παντρεμένους άνδρες με άλλους άνδρες.

Πρόκειται για «ιδιαίτερες» καταστάσεις στην δημόσια ζωή του τόπου, που σαφώς δημιουργούν ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτού του gay «διαγκωνισμού».

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και είπε ότι:

«Αυτό που εγώ βρήκα ενδιαφέρον, όπως ξέρετε είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου, αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν ότι το θέμα συζήτησης για τον κ. Κασσελάκη δεν ήταν ο σεξουαλικός του προσανατολισμός αλλά όλα τα υπόλοιπα.

Το ότι φορούσε κοντομάνικα, αν έφαγε πρωινό, ήπιε καφέ και έχουμε μία ας πούμε καινούργια κατάσταση στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παντρεμένος στο εξωτερικό με μία σχέση που δεν αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη».

Σχετικά με το αν το θέμα των ομόφυλων γάμων έρθει στη Βουλή είπε πως«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δικιά του απόφαση, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας έχει δείξει ότι δεν είναι το νούμερο ένα θέμα που τους απασχολεί.

Θα έλεγα ότι καθόλου δεν απασχολεί τον κόσμο. Το νούμερο ένα θέμα είναι αυτό η ακρίβεια και το σουπερμάρκετ. Και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Και το θέμα της ισότητας στο γάμο είναι ένα θέμα που θα έρθει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Λύσσα να σας πιάσει, αδέσποτοι σκύλοι του δρόμου! Πήρατε και μεγάλες θέσεις η φάτσα σας και ο λαός πεινάει!

  2. Τα σουλντά μουλντά και τα κατέ μπαρά. Η φυλή είναι για τον φούτσο καβάλα. Γι’ αυτό οι απέναντι αφήνουν όλοι μουστάκι. Επί του παρόντος είτε το θέλουμε είτε όχι και σύμφωνα πάντα με τα πιστεύω του πατέρα του δεκατρία-μηδέν τα φύλλα είναι πέντε. Να μη μας φανεί παράξενο αν σε λίγα χρόνια δημιουργηθούν και άλλα όπως άνθρωπος με γάτο, γυναίκα με σκύλο, φούστης με γάδαρο, τρανς με μουλάρι και μπόκος με φασιανό. Ε ρε γλέντια….

  3. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ 70 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ… ΜΕ ΑΝΤΡΑ…. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΚΡΑΑΑΑ ΚΡΡΑΑΑΑΑ
    ΣΥΚααααααααααααααααααα

Comments are closed.