Φωτιά στις Σέρρες: Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες

Κοινοποίηση:
pothikes

Ολονύχτια μάχη έδιναν με τις φλόγες οι πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη (01.07.2025) σε εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες. Αν και η φωτιά βγήκε εκτός ελέγχου καίγοντας τουλάχιστον 600 στρέμματα περιμετρικά της επιχείρησης, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να την περιορίσουν μέσα στον χώρο του εργοστασίου.

Η φωτιά που καίει το εργοστάσιο στις Σέρρες παραμένει σε πλήρη εξέλιξη. Αν και στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοηθά στην κατάσβεση.

Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα. Όπως όλα δείχνουν, οι φλόγες έχουν καταστρέψει ολοσχερώς τον αποθηκευτικό χώρου του εργοστασίου, 600 στρέμματα χαμηλής βλάστησης και 400 ελαιόδεντρα.

 

Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί κορμοί δέντρων και διάφορα άλλα ξύλα που βρίσκονταν εντός του εργοστασίου.

Μέχρι στιγμής η φωτιά δεν έχει απειλήσει οικισμούς.

Το απόγευμα της Τρίτης, στάλθηκε και μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τυχαία τις τελευταίες ημέρες πιάνουν φωτιά πολλές παραγωγικές μονάδες της χώρας. Φαίνεται πως οι λαθρό έχουν λάβει εντολές δολιοφθοράς πριν από την γενική επίθεση αφήνοντας Έλληνες άνεργους, ώστε να υπάρχει ένα κλίμα απελπισίας!

Leave a Response