«Εμφύλιος» στο στρατόπεδο του Τραμπ: «Θα καταστρέψω τον Μασκ» – «Ώρα για φυλακή»

Κοινοποίηση:
Elon-Musk

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η κατάσταση μετά και την ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του Τραμπ.

Ο Έλον Μασκ πρόσθεσε τη φωνή του στη “χορωδία” των συντηρητικών που καλούν τον Ντόναλντ Τραμπ να δημοσιεύσει τα αρχεία του Έπσταϊν «όπως υποσχέθηκε».

Απαντώντας στην ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social το Σάββατο, καλώντας τους υποστηρικτές του να σταματήσουν να στοχοποιούν την Υπουργό Δικαιοσύνης, Παμ Μπόντι, ο Μασκ έγραψε στο “Χ”:

«Είπε το “Έπσταϊν” μισή ντουζίνα φορές, ενώ έλεγε σε όλους να σταματήσουν να μιλάνε για τον Έπσταϊν».

Ο 54χρονος δισεκατομμυριούχος πρόσθεσε: «Απλώς δημοσιεύστε τα αρχεία όπως υποσχεθήκαμε».

Απαντώντας σε μια άλλη ανάρτηση σχετικά με την έκκληση του Τραμπ για ενότητα, ο Μασκ έγραψε:

«Σε τι διάολο σύστημα ζούμε αν χιλιάδες παιδιά κακοποιήθηκαν, η κυβέρνηση έχει βίντεο με τους κακοποιητές και όμως κανένας από τους κακοποιητές δεν αντιμετωπίζει καν κατηγορίες!;».

Σε άλλο σημείο απάντησε στον Steve Bannon, τον πρωτεργάτη του κινήματος «MAGA», γράφοντας πως «πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή καθώς είναι στη λίστα του Έπσταϊν».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το FBI ανακοίνωσαν ότι δεν υπήρχε μυστική λίστα πελατών του καταδικασμένου για παιδεραστία, Τζέφρι Έπσταϊν, και ότι, παρά τις ανείπωτες θεωρίες που υποστηρίζουν το αντίθετο, ο Έπσταϊν αυτοκτόνησε στη φυλακή και δεν δολοφονήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response