Έλαβε εξιτήριο από το Λαϊκό Νοσοκομείο ο απεργός πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος

Κοινοποίηση:
5805B2B8-7E88-453F-BBF3-76A2FA6F6559

Εξιτήριο από το Λαϊκό Νοσοκομείο, έλαβε σήμερα Σάββατο (27/9)  ο απεργός πείνας Δημήτρης Οικονομόπουλος, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο ασθενής υποβλήθηκε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και αφού έλαβε τις κατάλληλες οδηγίες, πήρε εξιτήριο.

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος είναι συνταξιούχος τραπεζικός και, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, βρισκόταν στην έβδομη ημέρα απεργίας πείνας, στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Οικονομόπουλος δεν είναι συγγενής θύματος του εγκλήματος των Τεμπών, αλλά θέλησε έμπρακτα να δείξει συμπαράσταση στο αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή της σορού του παιδιού του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response