ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΘΕΣΗ” – ΒΡΟΧΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΔΙΕΞΟΨΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ”

Κοινοποίηση:
radiomakelarides2

Βροχή αναφορών κυβερνητικών παρακρατικών στο youtube διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής “Ραδιομακελάρηδες” με τον Στέφανο Χίο.

Επειδή, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά, είμαστε και παλι εδώ…

Επιστρέψαμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Ζητείται δημοσιογράφος που θα αποκαλύψει την λίστα Μίχου και θα τα βάλει με τα κυκλώματα παιδεραστιας! Ακόμα και η λίστα Επσταϊν αποκαλύφθηκε αλλά εδώ είμαστε Ελλαδισταν..

 2. τι ψηφίσατε πάλι, τηγανοκέφαλα αλβαναριά του 28 τακατό ; (!) 🤮

  1. Να μην τους κάνεις το χατήρι να αναφέρεσαι ποσοτικά στην πλειοψηφία της μειοψηφίας.
   Δεν είναι 28%, αλλά 12% επί του συνόλου των πολιτών.

   Και έχει σημασία να επιλέγουμε το ποσοστό επί του συνόλου πολιτών κι όχι επί των ψήφων όσων ψήφισαν, γιατί έτσι καταδεικνύεται καλύτερα, πως δεν νομιμοποιούνται ως κόμμα να κυβερνούν δημοκρατικά.

   Γιατί και στην δημοκρατία, χρειάζεται ένα μίνιμουμ απαρτίας πολιτών να πάνε να ψηφίσουν για να είναι έγκυρες ουσιαστικά. π.χ. ένα 50%+.

   Δεν γίνεται με ένα ποσοστό 12% να κυβερνάς μια χώρα.
   Μην τους κάνεις τη χάρη λοιπόν να τους αποκαλείς ως κυβέρνηση 28%. Κυβέρνηση του 12% είναι πραγματικά. Το 28% είναι πλασματικό.

  2. Ποιο 28% ρε στοκε 11% και με το ζορι εχουν !!!

 3. Υπαρχει και το Rumble , Odysee , Bitchute. Μην εξαρταστε μονο απο το YT. Ετσι και αλλιως το λινκ που θα βαλετε θα μας παει εκει

 4. Αυτή είναι η δημοκρατία του Κούλη που έχει πάρει τον κατήφορο κ δεν ξέρει τι άλλο να κάνει…. Στέφανε σε ακούμε από το ραδιόφωνο συνέχισε….

 5. Δεν είπες και τίποτα σήμερα. Για τα Κρητικά λαμόγια που πίνουν το αίμα των υπολοίπων ανέφερες.

  Τελικά πρέπει να ψοφίσουν Χανιά & Ηράκλειο να ζήσει η Ελλάδα.

 6. πρεπει να πατε σε αλλη πλατφορμα το YT εχει πρακτορισκους.

Comments are closed.