Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Μάικιτς για τον Άρη και υπογράφει

Κοινοποίηση:
maikic_094435

Ο Λόβρο Μάικιτς είναι και επίσημα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, καθώς σήμερα το πρωί (29/6) αφίχθη στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «κίτρινους».
Ο 25χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ίστρα, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τους Θεσσαλονικείς να ενεργοποιούν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 200.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας, ο Μάικιτς θα περάσει αύριο, Κυριακή (30/6), από ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα ενσωματωθεί στην αποστολή που την Τρίτη (1/7) θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Μάικιτς θα αποτελέσει την έκτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για τον Άρη, μετά τους Φαντιγκά, Δώνη, Άλβαρο, Γιαννιώτα και Αθανασιάδη, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response