Δολοφονία στην Αμφιλοχία – Πρόεδρος κοινότητας Περδικάκιου: «Ο 54χρονος έχρηζε ψυχιατρικής παρακολούθησης»

Κοινοποίηση:
amfiloxia-kolaz

Ο πρόεδρος της κοινότητας Περδικάκιου, Παναγιώτης Καπούλας, το πρωί της Τετάρτης (25/6) μίλησε για την άγρια δολοφονία της 51χρονης στην Αμφιλοχία και τόνισε πως ο 54χρονος δράστης χρειάζονταν ψυχιατρική παρακολούθηση καθώς είχε μυστήρια συμπεριφορά.

 Σε άλλο σημείο τόνισε πως έπινε πολύ ενώ φαινόταν πως είχε μίσος, κάτι που δημιουργήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια.
 «Ο άνθρωπος αυτός έχρηζε ψυχιατρικής παρακολούθησης λόγω της συμπεριφοράς του. Δεν ήταν τόσο επιθετικός. Έπινε μπύρες και τα έβαζε με το σύστημα. Δεν έλεγε όμως πως θα σκοτώσει. Τα τελευταία 2 χρόνια έκανε έτσι.
 Είχαν καλές σχέσεις και με τον σύζυγό της. Με το μίσος που είχε αυτός θα έκανε και μεγαλύτερη ζημιά. Ήταν ευτύχημα που δεν πέρναγε κάποιος εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι γιατί θα έκανε μεγαλύτερη ζημιά. Αφού ξεκίνησε, τον είχα ικανό να κάνει μεγαλύτερη ζημιά», λέει ο πρόεδρος της κοινότητας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο δράστης είχε προκαλέσει στο παρελθόν επεισόδια αν και πληροφορίες ξεκαθαρίζουν πως μπορεί να ήταν νευρικός, δεν ήταν όμως επιθετικός.

Ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ξεκαθάρισε πως οι αρχές ερευνούν τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι θύμα και δράστης είχαν σχέση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τα κινητά τηλέφωνα, μήπως και δοθούν στοιχεία για τα κίνητρα του δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response