Covid-19 εμβόλιο – Δείτε κι αυτό… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚΑΡΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
FWNZo8V


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

 1. Ο…..”ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”Βελοπουλοs ΕΤΡΕΞΕ και ψηφισε ΥΠΕΡ του υποχρεωτικου εμβολιασμου!!!!!!!(Στειλτε του ΟΛΟΙ,ΘΕΡΜΑ συγχαρητηρια…..)
  Μετα τιs”Χειρογραφεs επιστολεs”του Χριστου και τιs κηραλοιφεs που γιατρευουν την…φαλακρα,ψηφισε και ΥΠΕΡ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμου…
  Καποιοι ειχαν προειδοποιησει,οτι ο Βελοπουλοs θα ειναι ο νεοs Καρατζαφερηs/Καμμενοs που το συστημα χρειαζεται!
  Ο αδιστακτοs πολιτικαντηs γαβγιζει τελευταια κατα τηs Ν.Δ.,ενω εχει ψηφισει ολα τα νομοσχεδια τηs…
  Aκομα και τον υποχρεωτικο εμβολιασμο,που θα μαρκαρει σαν προβατα τουs Ελληνεs ψηφισε ο αθεοφοβοs,μαζι με Ν.Δ.και ΠΑΣΟΚ!
  Ακομα κι ο συριζα και τα αλλα προδοτικα κομματα δεν ψηφισαν αυτο το εκτρωμα στο οποιο εβαλε την υπογραφη του ο Βελοπουλοs!
  Τα σατανοκαναλα που με λυσσα τον προβαλανε προεκλογικα εκαναν καλα την δουλεια τουs και επεισαν τουs αφελειs που τον ψηφισαν!!!
  odysseiatv.blogspot.com/2020/12/blog-post_10.html

  ΣΚ@ΤΑ ΣΤΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΑΚΙΑ!

 2. …..ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ….ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….ΒΑΛΤΕ ΜΑΤ,ΣΤΡΑΤΟ!!….Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!!…ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!!!

 3. ΑΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝΕ Η ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , ΓΥΠΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΦΙΣΙΧΑΖΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΤΑΙ ΤΩΡΑ !!!

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ & ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ & ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ !!!

 4. Ολοι βλέπουμε τι κάνουν και πως τρέχουν προκειμένου να μας εμβολιάσουν, τελικά θα δικαιωθούν οι ψεκασμένοι και θα είναι πολύ αργά για οσους πάνε σα τα πρόβατα το ένα πισω απ το άλλο στις ουρές να καρφωθούν. Μεγάλο θέμα και πολυ συζήτηση κι απο εδώ δε μπορούμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες.

 5. Εάν πληκτρολογήσετε τη λέξη λουσιφεράση (ουσία,ένζυμο που θα εμπεριέχεται στο εμβόλιο) προέρχεται από τη λέξη lucifer= εωσφόρος…..
  Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες!

  1. Σημαίνει ο “φέρων το φώς” και εννοούσαν τον θεό Απόλλων. Αυτή την θετική έννοια είχε στην αρχαία Ελλάδα. Βέβαια αφού μπλέξαμε και εμείς με τους περιούσιους.Και την Χριστιανική θρησκεία που έχει τις ρίζες της στην Εβραϊκή. Έτσι πλέον η λέξη Εωσφόρος έχει αποκτήσει κακό νόημα και το μυαλό μας πηγαίνει στον Σατανά.

   1. Ο Εωσφόρος δεν ήταν ο Απόλλων στην αρχαιότητα. «Στην Ελληνική μυθολογία ο Εωσφόρος ήταν μια θεότητα που πήγαινε πριν από το “άρμα τού Ηλίου”. Ήταν αδελφός τού Έσπερου (αν και τα δύο αυτά ονόματα αναφέρονται στον ίδιο αυτό πλανήτη), και γιος τού Αστραίου και τής αδελφής τού Ηλίου, Ηούς. (Ηώς ή Έως, ή Αύως, δηλαδή “Αυγή”). Ήταν επίσης αδελφός τού Βορά, τού Νότου και τού Ζέφυρου, και πατέρας τής Τηλαυγής και τού Κήυκα.»

 6. Απορία:
  Μιά άλλη παράμετρος πού χρήζει προσοχής είναι ότι κάτι πού διατηρείται στούς -70C μέ βάση τό …νερό θά έπρεπε νά παγώσει καί πιθανώς νά σπάσει τό δοχείο πού τό περιέχει. Άν στήν συνέχεια βρεθεί στούς 36,6C θά μεγαλώσει πολύ σέ όγκο μέσα στό …σώμα. Μήπως είναι άλλα υλικά πού περιέχει τό σκεύασμα πού μέ λαχτάρα περιμένουμε όλοι νά μάς σώσει;

 7. Συγκρίνετε την ανάλυση που κάνει αυτή η επιστήμονας με τα παραμύθια της χαλιμάς που μας πουλάνε εδώ οι κρατικοί μεγαλοεπιστημονάρες-θεοί (τι 15 τι 25 άτομα στις τάξεις, στα λεωφορεία που είναι ο ένας πάνω στον άλλο δεν κολλάει,δεν μπορούμε να αγοράσουμε λεωφορεία αλλά μπορούμε να δώσουμε 120 εκ στην Aegean, οι μάσκες δεν προστατεύουν το Μάρτιο,αλλά προστατεύουν το Σεπτέμβριο και λοιπά τραγικά).

  1. Δεν μπορούμε ν’ αγοράσουμε λεωφορεία, αλλά μπορούμε να νοικιάζουμε σαράβαλα από κομματόσκυλα κολλητούς ακριβότερα απ’ ότι θα τα αγοράζαμε ή θα τα κατασκευάζαμε ολοκαίνουργα…

 8. ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ “ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ”..

  απο Anna Art
  1ον ξέρω απο δικούς μου ανθρώπους που δουλεύουν σε νοσοκομείο ότι βάζουν οξυγόνο σε ανθρώπους που δεν χρειάζονται και 2ον διασωληνώνουν ανθρώπους στα καλά καθούμενα, περιπατικούς! Και όσους διασωληνώνουν πεθαίνουν! Και 3ον που μίλησα με δικό μου γιατρό μου είπε πώς αν βάλουν καθαρό οξυγόνο σε κάποιον που έχει φλεγμονή στα πνευμόνια η τον διασωληνώσουν τον τελειώνουν! Καταλάβατε ότι πεθαίνουν όσοι πάνε στα νοσοκομεία και όσοι την βγάζουν σπίτια τους σώζονται;

  https://www.facebook.com/dennis.hoidas/posts/10224319191748909?__cft__%5B0%5D=AZVlwhapQAGJ1GnWufT_HmCEp1BAtJbRcAd-WBhkAaML0_vO_bT3ELkeEHZyitha4bE45sWI5EU9c7CpWRRHrZukXc6F4JY5e3nLyxMP9N6CzeiQ6j5JGFqtI938TVVD90sZrce7IC1p7qDoKDWJYWK4Ct1ZdbViDUc03BPguiouVnlD50Z8VDRvAWSltqQvyANd5Mzstx5YvT-Ic1SrStZ_&__tn__=%2CO%2CP-y-R

 9. Από «αγνώστους» που αφιερωσαν τη ζωή τους στη θεραπεία και στην έρευνα . Από μυαλά που δεν αντιγράφουν άκριτα βιβλιογραφιες αλλά ερευνούν κι εξάγουν δικα τους επιστημονικά συμπεράσματα τα οποία και τεκμηριώνουν με ιατρικά, μη ανατρέψιμα επιχειρήματα και δεν παπαπαγαλιζουν απλά όπως η κυρία αυτά που άλλοι της υπαγόρευσαν, όπως νομίζω ότι η ίδια παραδέχτηκε σ’ ένα προηγούμενο βίντεο αφού είναι μέλος κάποιου ιατρικού τραστ και επιλέχθηκε για να τους εκπροσωπήσει δημόσια και τη βγάλανε μόστρα γιατί έχει μούρη που πουλάει καλλίτερα από τη δικιά τους. Αν και όντως είναι αρκετά συμπαθής και με εξαιρετική άρθρωση. Άριστα επιλεγμένη για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 10. Αυτό μόνο που μπορώ να πω γιατί για τα υπόλοιπα δε μου δίδεται άδεια είναι ότι το εμβόλιο ASTRA ZENECA έχει περισσότερες πιθανότητες για ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ από ότι το mRNA.
  Αποδεδειγμένο με ιατρικά επιχειρήματα κι όχι αοριστικολογίες κι ύστερα από αλλεπαλληλους εμβολιασμούς με χρήση ειδικών ενζύμων και πάλι με πιθανότητές.
  Αυτά τα γράφω μόνη μου μεταφέροντας αυτά που κατάλαβα απ’ αυτά που μου είπαν . ΆΝ και όταν γράψω ανάλογο σχόλιο ύστερα από κάποιους μήνες που θα έχουν ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση οι μαζικοί εμβολιασμοί θα είναι υπαγορευμενο και ιατρικά εξειδικευμένο από «αγνώστους»

  1. Εδω οι επιστημονες αναφερουν οτι δεν εχουν δημοσιευσει καν ερευνες κ.τ.λ και σε σενα σου ειπαν? Να δωθουν τα ντοκουμεντα που βασιζονται αυτοι που ειπαν.. Κρυψινισμος στον εσχατο βαθμο, ουτε στον μεσαιωνα οι ντροπιαστες της λεξης επιστημη χωρις επιβεβαιωση..

 11. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος από τον Θεό «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσίν» Του, επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.

 12. Με πήραν σήμερα τηλ απο τον αρ.2111099300, απο εταιρεία δημοσκόπησης που δε θυμάμαι ποιά μου είπε.Ρώτησαν μόνο ηλικία και μόρφωση.Στην τύχη πήραν γιατί ρώτησε τον ταχ κώδικα και το νομό.Οι ερωτήσεις αρκετές, με βαθμολόγηση απο το 1-10 σε κάποιες και σε άλλες με απαντήσεις ναι ή όχι ή με άλλες λέξεις .Ερωτήσεις όπως ,αν φοβάμαι τον κοροινοιό (απάντησα ”καθόλου” που ήταν μιά απο τις λέξεις που έπρεπε ν’ απαντήσω), για το εμβόλιο,νομίζω αν είμαι έτοιμη να το κάνω και είπα όχι, ερωτήσεις για τα φακελάκια σε πολλούς τομείας, ερωτήσεις για την υγεία, για την παιδεία, για την αστυνομία, για τα δικαστικά , γενικά κατά πόσο κάνουν καλά τη δουλειά τους , κάτι για τη βουλή, ποιό κόμμα θα ψήφιζα και άλλα που δε θυμάμαι γιατί ξεχνάω γρήγορα.Ανησυχούν πολύ , φαίνεται, οι κυβερνώντες για το κλωτσίδι που θα φάνε.

  1. Οι δημοσκοπήσεις γίνονται για να ετοιμάσουν μια λίστα νομοθετημάτων και αποφάσεων που θα εξαναγκάζουν τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο. Δεν κάνουν τις δημοσκοπήσεις επειδή φοβούνται αλλά για να προετοιμαστούν. Για αυτό μην ξανααπαντησετε σε δημοσκοπήσεις.

Leave a Response