CNN Turk: «Θα μπούμε από Βουλγαρία ή θα χτυπήσουμε τους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη»!

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΣ

Ο απόστρατος αξιωματικός Ερντογάν Καρακούς ο οποίος εκτός από μόνιμος αμυντικός αναλυτής στο φιλοκυβερνητικό κανάλι CNNTURK, είναι και στενός σύμβουλος του Ερντογάν, ανέλυσε τον τρόπο εισβολής των τουρκικών δυνάμεων στην ελληνική Θράκη σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα!

Επειδή λοιπόν θεωρεί το έδαφος πάνω από την Αλεξανδρούπολη ακατάλληλο για ανάπτυξη τεθωρακισμένων δυνάμεων γιατί είναι ορεινό και δασώδες, προτείνει να περάσουν οι τουρκικές δυνάμεις από τα μέρη που έχουν εγκατασταθεί οι Αμερικανοί ενώ ο έτερος αναλυτής (και αυτός βασικός σύμβουλος του Ερντογάν) Μεσούτ Χακκί Τζασίν, προτείνει εισβολή από την Βουλγαρία και επίθεση από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!

Κι αυτά ακούγονται σε μεγάλο κανάλι. Ταυτόχρονα η Άγκυρα δείχνει ότι δεν υπολογίζει ποσώς την Βουλγαρία και θα χρησιμοποιήσει το έδαφός της για να επιτεθεί στην Ελλάδα. Το ενδεχόμενο να αντισταθούν οι Βούλγαροι δεν το σκέφτονται καν (μεγάλη συζήτηση και αυτό).

Όσο για την κατάληψη των αμερικανικών θέσεων δεν προσδιορίζεται αν θα γίνει με την βία, δηλαδή αν θα τους χτυπήσουν ή αν οι Αμερικανοί απλώς επιτρέψουν την διέλευση από τις θέσεις τους.

Το θέμα είναι ότι τα πιστεύουν αυτά και προφανώς έχουν αφορμές για να τα πιστεύουν.

“Δείτε, το πιο απλό είναι η συσσώρευση στην Αλεξανδρούπολη. Η αμερικανική συσσώρευση δεν είναι σημαντική, ούτε και η δύναμη της είναι σημαντική.

Εκεί η Αμερική με κάποιο τρόπο δημιουργεί μια στρατιωτική θέση μπλοκαρίσματος, ώστε οι χερσαίες δυνάμεις μας να μην πραγματοποιήσουν επιχείρηση.

Δείτε πως το κάνει . Τώρα έχει εγκατασταθεί τόσο στο λιμάνι όσο και σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως στην βάση Κανδηλάπτη.

Αυτή την στιγμή ήδη έχει εγκατασταθεί. Ενώ τώρα εγκαθίσταται στην βάση Γιαννούλη.

Αφού περάσεις τον Έβρο, υπάρχει μία επίπεδη περιοχή, ενώ το σύνολο της περιοχής βόρεια της πόλης που αποκαλείται Αλεξανδρούπολη, είναι πλήρως ορεινή και δασώδης.

Δεν είναι κατάλληλη για επιχείρηση θωρακισμένων μονάδων.

Για αυτό εκείνη τη μέρα θα είστε υποχρεωμένοι να περάσετε από τα μέρη που έχουν καταλάβει οι Αμερικάνοι”

Εκείνη την στιγμή όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα, παρεμβαίνει ο άλλος αναλυτής ο Μεσούτ Χακκί Τζασίν και του λέει πως υπάρχει λύση καθώς “ο στρατός μπορεί να μπει μέσω Βουλγαρίας και να αποκόψει τις γραμμές”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Το Καστελοριζο και την Ροδο ειναι η πρωτη επιλογη και αυτα που λεει η Τουρκια ειναι για να προσεξουμε εμεις απο βορεια ρε ουστ κ α η σικτιρ

 2. Για ελάτε ….. Θα σάς φτιάξουμε ένα καλό πρώτο γρέζι από τα παιδιά τα καλά και έπειτα τα κακά παιδιά των Ειδικών Δυνάμεων θα σάς το φτιάξουμε μέχρι το λαιμό από την πίσω μεριά βέβαια…..Περιμένουμε με μεγάλη χαρά και αγωνία!!!!

 3. Ο Θεός να σας φωτίσει να το επιχειρήσετε. Ανοίξτε τώρα ένα λεξικό και μάθετε τι σημαίνει εξάχνωση.Ούτε ο ατμός σας δεν θα μείνει.

 4. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@Σ@Τ@ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ.

 5. ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

 6. Κλάστε μας τα @ρχιδια Μογγόλοι
  Είστε από το 1200 μχ που ήρθατε από την Μογγολια : κλέφτες φονιάδες και απολίτιστοι
  Όσο για τα προδοτακια που κυβερνάνε
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

 7. 100 χρόνια με μια Κρήτη πόλεμο και εάν δεν εμπεναν οι Σικελοί λυβιη να σπάσει η συμφωνία Κρήτη δεν θα έβλεπαν

  και το 1922 τελικά τελείωσε με την ανταλλαγή πληθυσμού

Leave a Response