Χαμόγελο του Παιδιού: Θρίλερ με γονική αρπαγή δύο παιδιών στην Πάτρα – Συναγερμός στις Αρχές

Κοινοποίηση:
arpagfi

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) του Βελγίου- «Child Focus», για την γονική αρπαγή της Shaheen Ranim, 7 ετών, και του Shaheen Wasim, 11 ετών, Παλαιστινιακής καταγωγής.
Πιο συγκεκριμένα, o πατέρας, σύμφωνα με τις αρχές του Βελγίου, προέβη σε αρπαγή των ανηλίκων, στις 04/07/2025, από το Βέλγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε ακτοπλοϊκώς από το Μπάρι της Ιταλίας, στην Πάτρα στις 7/7/2025 το πρωί.

Η Shaheen Ranim 7 ετών, έχει ύψος περίπου 1,30 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και γκριζοπράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πιτζάμες και γκρι παπούτσια. Δεν φορά τα γυαλιά μυωπίας της.

Ο Shaheen Wasim 11 ετών, έχει ύψος περίπου 1,40 μ. , κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πιτζάμες και ερυθρόλευκα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response