Bόμβα Κασιδιάρη: H oικογένεια Μητσοτάκη έχει αναλάβει εργολαβικά τους λάθρο – Βγάζει πολλά λεφτά από τον Σόρος! (HXHTIKO NTOKOYMENTO)

Κοινοποίηση:
kassidiaris

Βόμβες από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη. Ακούστε το ηχητικό-συνέντευξη.

Συγκεκριμένα ακούστε τον Ηλία Κασιδιάρη από το 15.42” ως το 39.02”

Αν δεν σας εμφανίζεται το ηχητικό της συνέντευξης ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να την ακούσετε

Ιδού τα σημαντικότερα από όσα είπε ο Κασιδιάρης:

• Ο Δήμος Αθηναίων έχει υπογράψει μνημόνιο με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για τη δημιουργία δομής με 3 πισίνες, 5 γεύματα την ημέρα, διατροφολόγο να επιβλέπει και 24ωρη φύλαξη. Φύλαξη δεν έχει ο έλληνας πολίτης αλλά θα έχει η δομή. Αυτή είναι η πολιτική της διοίκησης Μπακογάννη, και της κυβέρνησης της ΝΔ για ανθρώπους που έχουν εισβάλλει παράνομα στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πάρει εργολαβία τον λαθραίο εποικισμό της Ελλάδος και η οικογένεια Μητσοτάκη βγάζει πάρα πολλά λεφτά από αυτή την ιστορία. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αντιγόνη Λυμπεράκη που είναι θεία του Μπακογιάννη μετέχει ως γενική διευθύντρια στη ΜΚΟ Solidarity Now που χρηματοδοτείται απευθείας από το Open Society Foundation του Τζορτζ Σορος. Δεν μιλάμε για συνωμοσιολογία, αλλά για ένα παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ και ουσιαστικά την ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει ο λαθραίος εποικισμός της Ελλάδος. Αυτά δεν αναφέρονται όμως στα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, διότι αν αναφέρονταν θα έπεφτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας είχε πάρει εργολαβία το 1ο στάδιο, να γεμίσει τα νησιά με παράνομους αλλοδαπούς-εισβολείς και ο Μητσοτάκης θα το ολοκληρώσει γεμίζοντας όλη την ενδοχώρα με λαθρομετανάστες. Ο Μητσοτάκης ο ίδιος βγήκε στη Βουλή και είπε «είμαι υπέρ του μπολιάσματος», δηλ. να μας μπολιάσουν οι μουσουλμάνοι . Όταν η κεφαλή του κράτους έχει πάρει στην πλάτη της να φέρει εις πέρας αυτό το σχέδιο εποικισμού της πατρίδας μας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Σε λίγο οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Όσο παίρνουμε λαθρομετανάστες από τα νησιιά στην ενδοχώρα, τριπλάσιους στέλνει ο Ερντογάν.

• Καταθέσαμε νόμο για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης ο οποίος αν εφαρμοστεί, αύριο κιόλας έχει τελειώσει η υπόθεση του λαθραίου εποικισμού της χώρας. Προβλέπουμε: 1. Αυτό που έκανε η Ουγγαρία, όλες οι ΜΚΟ να τεθούν εκτός νόμου-στην παρανομία και να συλλαμβάνονται τα μέλη τους αν συνεχίζουν αυτή τη δολιοφθορά σε βάρος της Πατρίδας μας. 2. Ισόβια στους διακινητές –δουλεμπόρους και 3. Ιδιώνυμο αδίκημα το να πατάς το πόδι σου στην Ελλάδα. Δηλαδή όποιοι εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται σε ειδικές φυλακές. Την πρώτη μέρα που θα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος θα κοπούν-μαχαίρι όλες οι ροές.
• Ο Σαμαράς δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για λαθρομετανάστες διότι είναι ο πρώτος που το 1992 άνοιξε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες από Αλβανία.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
• Ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να μιλήσει για παρανομία στον Ερντογάν αλλά είναι προδότης. Δεν του είπε τι προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο, η Συνθήκη του 1982 Μοντέγκο Μπέϊ , το Δίκαιο της Θάλασσας προβλέπει ότι κατοικημένες νήσοι έχουν δικαίωμα σε ΑΟΖ. Η Ρόδος, το Καστελόριζο, η Κρήτη και φυσικά η Κύπρος. Επομένως ο Ερντογάν διαπράττει πειρατεία σε βάρος της Ελλάδος αλλά δεν τόλμησε να το του πει αυτό ο κ. Μητσοτάκης και αυτό συνιστά εθνική προδοσία. Έπρεπε από χρόνια να είχαμε κάνει ΑΟΖ με την Κύπρο, θα κλείναμε τον δρόμο της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο, αλλά δεν το κάνουν οι εδώ προδότες. Πήγε ο Δένδιας στην Αίγυπτο και αντί να βγει αμέσως και να πει ότι προχωράμε σε συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, είπε…το συζητάμε. Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια. Ο Δένδιας είναι ένας απλός καρπαζοεισπράκτορας.
• Οι Τούρκοι θα στείλουν ωκεανογραφικό νότια της Κρήτης, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του Ερντογάν. Εκεί αν η Ελλάδα δεν στείλει φρεγάτες, πολεμικά σκάφη να στοχεύουν τα τουρκικά ωκεανογραφικά για να τα απομακρύνουν άμεσα, τότε έχει τελειώσει το παιχνίδι για την Ελλάδα.

• Η ΧΑ δέχθηκε έναν πόλεμο που αντίστοιχο δεν δέχτηκε κανένα κόμμα στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά έμεινα ένα χρόνο φυλακισμένος και μετά από τον ένα χρόνο μου ήρθε ένα χαρτί από το Συμβούλιο Εφετών που έλεγε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία δεν δικαιολογούν την προφυλάκισή σας. Το ΕΣΡ σε απόλυτη σύμπνοια με όλα τα κανάλια της διαπλοκής δεν μας έδινε πουθενά βήμα.

• Θεωρώ δεδομένη την αθώωση της ΧΑ από την ελληνική Δικαιοσύνη. Το βίντεο Μπαλτάκου προβλήθηκε κανονικά και θεωρήθηκε νόμιμο αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας. Το τι άρθρα έγραφες ή τι τατουάζ έκανες στην ηλικία των 16 χρονών , δεν αποτελούν κατηγορητήριο. Περιμένετε σύντομα την εισαγγελική πρόταση και σε μερικούς μήνες την απόφαση του δικαστηρίου και θα δείτε ποιος έχει δίκιο.

• Η ΧΑ έχει νεκρούς, έχει γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δίκη, και μετά θα προχωρήσουμε σε συνέδριο και εκεί θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το κόμμα να πάει μπροστά. Ο ιδρυτής είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και αυτός θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες. Όλα αυτά που λέγονται να φύγω ή να διασπάσω το κόμμα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ό,τι χρειάζεται για να ανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή η ΧΑ και για να διορθώσει τα λάθη της –γιατί λάθη γίνανε-θα το κάνει και δεσμεύομαι ότι θα γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό, εθνικό κόμμα.

• Η ΧΑ δεν είναι συγκεντρωτικό κόμμα, όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν συζητήσεως και από κοινού. Σε αντίθεση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ ή τους σταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ. Σε καιρούς δύσκολους για την Πατρίδα θα είμαστε και πάλι στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

 1. Και όπως λεει ο αα κριμα τα δυο παιδια που τα φαγανε χωρις να φταινε σε κατι,νε παση περιπτωσει με αυτά και με τα αλλα χασαμε την ουσια , στον πατριωτικο χωρο αυτην την στιγμη που μιλαμε δεν υπαρχει σοβαρος ηγέτης που θα αναλαβει πρωτοβουλια κινήσεων ,να επιλεξει σοβαρα και μυαλομενα στελεχη και μετα να συσπειρωσει γυρω του ολους εμας τους εθνικόφρονες ώστε σε εθνικες εκλογες να συγκεντρωσει ένα σεβαστο ποσοστο με ταυτοχρονη εισοδο στην βουλη για να μας αντιπροσωπευσει ,ειμαστε ορφανοι. Το σχημα χ.α. δεν το ψηφισα ποτε γνωρίζω καλα τα παλια στελεχη τους και το τι είδους αντιληψεις εχουν, την πατησα με τον Καρατζαφερ βεβαια και μετα προτιμησα να μην ψηφισω κανεναν εκτοτε. Ουτε φυσικα εδωσα την ψηφο στον βελοπουλο γιατι αυτος είναι παρταλι, παρε δωσε λαος νδ αρα μνημονιακος και στην μεση κηραλοιφες κτλ κτλ. Δυστηχως φως στο τούνελ δεν υπαρχει και στο προσωπο του καταλληλου ηγετη στον πατριωτικο χωρο τα υποκατάστατα τυπου λαγου κασιδιαρη μπρατσα τατου αλλα μυαλο σε μέγεθος φουντουκιού δεν γινεται δουλεια και ετσι πιστευω ειμαστε πολλοι που επιλεγουμε να μενουμε σιωπηλοι. Για να πω την προσωπικη μου αποψη και προτιμηση όλα αυτά τα συγκεντρωνει ο Χιος ,το εχει ολο το πακετο ,αλλα δεν ξερω τι σκεψεις κανει και τι κινησεις θα κανει ,μακαρι να του την δωσει και να μπει στο πολιτικο στιβο,εξυπνος είναι μορφωμένος είναι τσαμπουκα εχει θα τους κανει να αναστεναζουν γιατι θα αποσπασει και ψηφοφόρους και από τα αλλα κομματα και θα χτυπησει υψηλα ποσοστα ,βεβαια ρήτορας σαν τον Πατερα Πλευρη δεν είναι αλλα Πλευρη δεν βρίσκεις πια ευκολα αυτος είναι ο ιεράρχης του εθνικισμου εδώ και πολλες δεκαετειες.

 2. ΚΡΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ……………………………………………ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ …ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΝΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΗΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ Η ΑΔΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΑΣ ….ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ………ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΤΑΧΑΤΕ ΜΙΛΗΜΕΝΑ……….. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΗΓΑΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΜΑ…..

 3. Ο Κουλης ειναι υπερ του μπολιασματος και δεν τον κατηγορω,
  ξερεις τι ειναι να μεγαλωνεις σ ενα σπιτι και να βλεπεις ολο μαυριδερους!
  Πηρε τα ματια το το παιδι ξενητευτηκε να βρει το Mareva, σε χρωμα ανοιχτο προς το ξανθο!
  Δεν τον αδικο μαυρισε το ματι του και οι γυφτοι το ιδιο κανουν, ολη μερα γυριζουν στις γειτονιες και κανουν πως πουλανε κατιτις αλλα μολις δουνε κανα ξανθο τρελαινονται!
  Οι γυφτοι ειναι ρατσιστες, ποτε δεν παντρευονται μελαχρινη γυναικα, τι γυφτισα θα παρουν;

 4. Λιά κρίμα πού δέν είσαι στή Βουλή νά κάνεις τά λαμόγια ρεζίλι.Οί Σαμαράδες,οί Τσιπραίοι,οί Μητ-
  σοτάκηδες όλοι αυτοί οί πολιτικοί αγύρτες είναι τσιράκια τής ΕΕ τής Μέρκελ καί τού οβριού Σόρος
  πού τούς χρηματοδοτεί μέ μεγάλα ποσά όπως τίς ΜΚΟ πού ειναι ολες υπάλληλοι τού Σόρος.Τό
  λεγόμενο “μεταναστευτικό”είναι μεγάλη επιχείρηση.Οί επιτήδειοι κάνουν μεγάλες κονόμες.Αυτός
  είναι ο λόγος γιατί ο Κούλης δέν κλείνει τά σύνορα.Η μεγαλοεπιχείρηση “Μεταναστευτικό”θά δηλώσει πτώχευση.Πολιτικοί άνεργοι,χιλιάδες φιλάνθρωποι ΜΚΟ τό ιδιο.Θά καταρεύσει η οικονο-
  μία.Ξενοδοχεία,δικηγόροι,αλληλέγγυοι,Κεερφα,οι ουμανιστές καί ολοι οί άλλοι ανώμαλοι μπαχαλ-
  άκηδες.
  Γιάννης Λάκων

 5. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΦΙΛΟΣ JAZZY, ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Σ΄ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ……….

 6. Στηρίξτε αυτό τον άνθρωπο.Ο Μοναδικός που έχει το θάρρος να κάνει την Ελλάδα Ελλαδαρα!! Ηλία είμαστε μαζί σου.

 7. Κρίμα δεν είσαι καθαρός …. εκτός από τα μυαλά σου , βρωμάει και ο πισινός σου τρολιλα και πακιστανιλα . Μάζεψε τις σαχλαμάρες σου και άντε στον Ανταρσύα, τρολακι
  Δεν φτάνει που μονοπωλείτε τα ΜΜΕ , καραδοκείτε και στα πατριωτικά sites με σχόλια που προδίδουν τις κομμουνιστο-συμμοριτικες σας καταβολές … βλαμμενη ορνιθα.

 8. Παλικάρη, καλά τα ειπες στην αρχή αλλά μετά τα σκάτωσες. Φαίνεσαι μορφωμένος και πως καταλαβαινεις πολλά..
  1) Τι είδος συγχρονο “εβρομάικό” εθνικο κόμμα εννοεις πως θα γινει η ΧΑ;
  Συνδέεται η εβροπαική ενωση με τον εθνικισμό και δεν το ήξερα; Στέκει με την λογική αυτό που λες; Φάσκεις και αντιφάσκεις ιδεολογικά!
  2) Το καταστατικό της εβροπαικης ενωσης δεν θα κάτσει κανεις σας να το διαβάσει, επιτέλους! Γιατί; Φοβάσαι μην χασεις την.. πολιτική σου καριέρα;
  3) σαν.. “συγχρονο” μπλα μπλα κόμμα που στοχεύεις να γινει η ΧΑ, θα συνεχίσεις την ιδια .. Στρατιωτική τακτική τής εβρόπης; (ξερεις τωρα…, εναν φανταστικο εχθρο να μας απειλει για να αγοραζουμε εξοπλιστικά δισεκατομμυριων, αλλά αν τα χρησιμοποιήσουμε εναντίων οποιουδήποτε εχθρού θα μας πουν φασιστες, απάνθρωπους και θα μας βάλει κυρώσεις η εβροπη και το νατο(!!!!!) – και τότε γιατί τα αγοράσαμε; – μα, για να ζουν πλουσιοπαροχα οι εβροπεοι εταιρες μας, φυσικα!
  4) βρες κοινούς παράνομασταίς και αντιφάσεις ανάμεσα στο 1) το 2) με το 3), με αυτά που ελαλυσες.
  .
  σημ: να προσεχεις τις πουτάνες που πηδας και τους.. κολητους σου

  1. ..φιδι μου, απο παλια
   ….ομως κατι ςχει αλλαξει ξαφνικα

 9. Ο Κουλης ειναι υπερ του μπολιασματος γιατι μπολιαζει ξενη,τι το παραξενον,ας ευθυμησουμεν λιγον.

 10. Όσο μένεις με τον χοντρό και το σόι του, καίγεσαι.

 11. Ηλία περιμένουμε πολλά από σένα,πιστεύουμε στην εντιμότητα και στον πατριωτισμό σου!

 12. Ηλια , ολοι στην Χρυση Αυγη περιμεναμε να κανεις αυτο που εκανε ο Λαγος, δυστυχως δεν το εκανες, αυτο σημαινει οτι κατι σου λειπει, μπορει να εισαι εξυπνος αγαπητος σε ολους , αλλα οταν καθεσαι πισω απο τον πολυ λιγο για αρχηγο εθνικιστικου κινηματος , βλακα και ανηθικο Μιχαλολιακο και τον θεωρεις ακομα ανωτερο σου, εναν ανθρωπο που κατεστρεψε το εθνικιστικο κινημα ,απο 10% το πηγε εκτος βουλης, δυστυχως κατι σου λειπει. Φυγαμε και πηγαμε στον Λαγο στην ΕΛΑΣΥΝ για μια καινουργια αρχη και δεν ξαναγυριζουμε πισω στον Μιχαλολιακο διοτι δεν υπαρχει Χρυση Αυγη αλλα μονο Μιχαλολιακος που πλεον τωρα τον ξερουμε και απορω εσυ δεν τον εμαθες?

  1. Μπα; τωρα είναι κακος ο Μιχαλολιακος; τωρα το καταλαβες; ακου και το άλλο για να μην λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια ο κλανιάρης σου εφαγε χωμα στης δημοτικες εκλογες και αυτό το μετρησε ,αν κανει αναλογη κινηση όπως εκανε ο κούνελος το λαγουδακι ντε στης επομενες εκλογες δεν θα τον ψηφισει ουτε η μαμα του ,απλα τα πραγματα και στο κατω κατω της γραφης ολους αυτους ο Μιχαλολιακος τους εκανε γνωστους στον κοσμο όταν στης εκλογες του 12 η χ.α. εκανε το μεγαλο παταγο. Α και κατι άλλο που θα επρεπε να το ξερεις φιλαρακι ,σε αυτά τα κομματα ενας είναι ο αρχηγος και ποτε δεν τον αμφισβητεις ουτε τον προδιδεις ,παραμενεις διπλα του πιστος μεχρι το τελος ,ετσι λειτουργουν αυτά τα κομματα η οργανώσεις που εχουν βαση την φασιστικη ιδεολογια

   1. “σε αυτά τα κομματα ενας είναι ο αρχηγος…”

    Φαίνεται πως ξέχασες που επί ΠΑΣΟΚ κανείς δεν τολμούσε να αμφισβητήσει τον Αντρέα. Άρα τα ίδια συμβαίνουν με όλα τα αρχηγικά – προσωπολατρικά κόμματα σε οποιονδήποτε χώρο και να ανήκουν.

    Και δεν ανήκω πλέον στην Χ.Α (αποχώρησα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου-τώρα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.) και ούτε που πρόκειται με Μιχαλολιάκο και την οικογένεια του αρχηγό σε κόμμα με το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που καμία σχέση δεν έχει με τον ελληνικό εθνικισμό.

    1. Ξεχασες μια διαφορα στα αλλα κομματα φυσικα υπαρχει και η ιεραρχια αλλα ο αρχηγος καποτε αποχωρει και αναλαμβανει άλλος ,ακομα και στο κκε γινεται αυτό ειδηκα μετα από χαμηλες επιδοσεις σε εκλογικες αναμετρήσεις, στην χρυση αυγη δεν εγινε αυτό και ουτε θα γινει λογω της φασιστικης ιδεολογιας της χρυσης αυγης, το ιδι θα γινει και στην ..πως την ειπες; ΕΛΑΣΥΝ. ο Λαγος δεν θα αφησει κενο εξουσιας ουτε θα παραχωρησει την θεση σε αλλον ειδηκα αν αποσπασει πολλους ψηφους στης επομενες εκλογες,αν και δεν το βλεπω μαλλων θα παει και αναστολη λειτουργιας και θα ακολουθησει το λαος τους ανελ κτλ

  2. Την Χ.Α την πέταξε έξω με νοθεία η SINGULAR LOGIC η οποία ανήκει στον Αμερικανοεβραϊκό όμιλο KKR.
   Η νοθεία έγινε σε δύο δόσεις όπου το 7% στις Ευρωκλογές έγινε 5% και στις Εθνικές το 5% το έκαναν 2.97%.
   Όλα έγιναν κατόπιν εντολής της Αμερικάνικης πρεσβείας που επιθυμούσε τη Χ.Α εκτός Βουλής και τους Βαρουφάκη, Βελόπουλο εντός.
   Η ΝΟΘΕΙΑ έγινε και προς τα πάνω αφού σε καμία περίπτωση ο $ΥΡΙΖΑ δεν είχε 31% !!!!!! αλλά έπαιζε στο 20%
   Όποιος πιστεύει σε αδιάβλητες εκλογές είναι βαθιά γελασμένος.
   Ο μόνος τρόπος για να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας της Χ.Α, είναι να της δώσει ο κόσμος ένα 20% – 25%.
   Τότε η νοθεία δε θα μπορέσει να της στερήσει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα δούμε πράματα και θαύματα αφού ο δεύτερος κόβει και ράβει ενώ ο τρίτος είναι κομπάρσος.

   1. ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ 25% ΣΤΗ ΧΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ 8% ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Η ΧΑ. ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟ ΟΙ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 5% ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ……

   2. Ε καλα τωρα αυτά τα λεμε στα καφενεία , στην αποτυχια παντα μας φταινει οι αλλοι που μας χαντακωνουν,μην εχεις αυτην την νοοτροπια κοιτα λιγο γυρω σου και θα καταλάβεις , όταν εισαι ένα κομμα που μια ζωη λάμβανες το 0,8% και ξαφνικα αποσπας 7-8% και μπαινεις στην βουλη με την ρετσινια του νεοναζί και των ταγματων τραμπούκων κτλ ,φροντιζεις να αλλαξεις τακτικη λιγακι και επιλεγεις να δωσεις αγωνα με υψωμενη φωνη στο κοινοβουλιο και με σταθερες αποψεις και θεσεις,ουτε βριζεις χυδαια ουτε κανεις την βουλη γηπεδο ουτε φτυνεις στης καμερες και τους δημοσιογράφους , όταν στον αντ 1 εδωσαν βημα στον κασιδιαρη μπορει η Κανελλη και η Δουρου να προκαλεσαν τον Κασιδιαρη σκοπιμα για να αντιδρασει βιαια όπως και εγινε ,ε μετα από αυτό όπως καταλαβαίνεις τους απεκλεισαν απ τα καναλια ,αν ηταν πιο νυμφαλιος και αντιδρουσε προφορικα χωρις μπινελικια και της εβαζε στην θεση του τοτε τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα…με λιγα λογια άλλο πραγμα είναι να σου δινουν ψηφους μια μεριδα ανθρωπων για να τους εκπροσωπείς στην βουλη και άλλο να εισαι ο Τακης Τσουκαλας της πολιτικης.

   3. Και ομως κανεις λαθος, ημουν εκλογικος αντιπροσωπος της Χρυσης Αυγης σε ολες τις εκλογικες αναμετρησεις. Λοιπον στις τελευατιες εκλογες που η ΧΑ δεν μπηκε στην βουλη τα ποσοστα των εκλογικων κεντρων που ημουν εποπτης δυστυχως ηταν ακριβως τα ιδια με της SINGULAR LOGIC , ειναι δηλαδη μυθος που θελουμε εμεις να πιστευουμε οτι μας πεταξαν εξω απο την βουλη. Οταν εβλεπα τα ψηφοδελτια του Βαρουφακη , του λεβεντη να ειναι τα ιδια με της ΧΑ δεν το πιστευα , αλλα δυστυχως αυτη ηταν η πραγματικοτητα. Αν δεν ημουν εκλογικος αντιπροσωπος και δεν τα εβλεπα με τα ματια μου, δεν θα το πιστευα , θα ελεγα κιεγω οτι σιγουρα ειναι νοθεια ,ομως δυστυχως δε ηταν , ετσι ψηφισαν τα προβατα.

 13. Ηλία λείπεις από τη Βουλή ρε κομάντο.Που είσαι να τους ξεβαφτίσεις όλους τους πουλημένους εκεί μέσα?

  1. Στο μπουρδελοξενοδοχειο του αρχηγου σας είναι και κανει την τσατσα ο λιακος ρε κωστα,τι να κανουν οι ανθρωποι πρεπει να βγαλουν και το μεροκαματο να πουμε τωρα που δεν είναι στην βουλη!

   1. Καλά που έχει και ξενοδοχείο ο μιχαλολιακος και βγάζει η μάνα σου ένα κομμάτι ψωμί γιατί για παραπάνω δεν κανει

    1. Γκρεγοροφσκι σκοπιανε εκει είναι και δικη σου μανα και την βαζουν να ανακουφηζει πακιστανους και αφρικανους μονο,αυτοι της αρεσουν εεε;

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΙΓΚ ΧΑΙΛ

 14. Καλα ρε παιδια. Ο κ. Κατσιδιαρης περιμεναμε να μας το πει. Το ξεραμε και πριν της εκλογες. Αφου η αδελφη του εχει ΜΚΟ και ηταν σιγουρο μετα τις εκλογες οτι θα κανει οτι του πουν οι Γερμανοι

  Και οι αλλοι το ιδιο θα κανανε αλλα κρατηθηκανε λιγο με τους μεταναστες γιατι τους βαραγανε ολα τα καναλια για να ανεβασουν τον Μητσοτακη ο οποιος να ελυνε υποτιθεται το μεταναστευτικο
  Οι ΝΔ τωρα που πηραν αυτοδυναμια και εχουν τα καναλια με το μερος τους να γεμισουν την Ελλαδα μαντηλες.

Comments are closed.