Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (15/12) στη Νικιάνα της Λευκάδας, καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα μικρό αγόρι έπεσε μέσα σε βόθρο στην περιοχή «Ναούμη».
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο και να προχωρούν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Οι πυροσβέστες ενήργησαν γρήγορα και με απόλυτο επαγγελματισμό, καταφέρνοντας να ανασύρουν το παιδί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγοράκι ήταν καλά στην υγεία του κατά τον απεγκλωβισμό του. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται, ενώ η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής αποδείχθηκε καθοριστική, αποτρέποντας τα χειρότερα και δίνοντας τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα συμβάν που προκάλεσε έντονη ανησυχία.






