Απάτη μέσω email στο όνομα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. – Προειδοποίηση στους πολίτες από την Αστυνομία

Κοινοποίηση:
ΕΛ.ΑΣ

Η νέα απάτη γίνεται μέσω email, με τους επιτήδειους να το κάνουν να φαίνεται σαν να έχει αποστολέα τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Νέο τρόπο για να εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες φαίνεται πως ανακάλυψαν επιτήδειοι δράστες οι οποίοι ειδικεύονται στις απάτες, με σκοπό να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Το νέο τέχνασμα το οποίο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι είναι να στέλνουν email σε πολλούς συμπολίτες μας, το οποίο φαίνεται πως έχει αποστολέα τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημητρίου Μάλλιου, ενώ δεν διστάζουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για τη νέα αυτή απάτη που χρησιμοποιούν οι δράστες ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προειδοποιεί τους πολίτες να «μην ανταποκρίνονται και να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα, καθώς και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response