Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στη Λιβαδειά, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον αντιπρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς την ώρα που έδινε συνέντευξη στο Sirios FM.
Πριν «κοπάσει» η σκόνη από την επεισοδιακή επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα και τα επεισόδια που σημειώθηκαν, αστυνομικοί χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις ανάγκασαν τον αντιπρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου να κατέβει από το τρακτέρ του για να τον συλλάβουν.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, Βοιωτοί αγρότες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς με τα τρακτέρ τους πέριξ του Διοικητηρίου όπου θα πραγματοποιούταν η συνάντηση του υπουργού με την αντιπροσωπεία. Ακολούθησε ένταση και επεισόδια με την αστυνομία.
Η στιγμή της σύλληψης του αντιπροέδρου του αγροτικού συλλόγου