«Α’Bola»: «Επιστρέφει δυναμικά η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Κοινοποίηση:
6622245_081752_091759

Επανέρχεται το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη στον πορτογαλικό Τύπο και τα ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού μάλιστα να φιγουράρει στο σημερινό (22/08) πρωτοσέλιδο της «A Bola»!
«Ο βασικότερος υποψήφιος για την επίθεση», είναι ο τίτλος και συμπληρώνεται ότι «ο Έλληνας επιστρέφει στο ραντάρ των “λιονταριών”, έναν χρόνο μετά».

Παράλληλα, στο σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται πως, από την στιγμή που η Φιορεντίνα, η οποία επίσης ενδιαφερόταν για τον Ιωαννίδη, πήρε τον Πίκολι για την επίθεση, ενώ παράλληλα τα «λιοντάρια» χάνουν τον Χάρντερ, που οδεύει προς Ρεν, αποφάσισαν να επιστρέψουν για τον 25χρονο σέντερ φορ.

Θυμίζουμε ότι ο Ιωαννίδης ήταν και το προηγούμενο καλοκαίρι ο νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση της επίθεσης της, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε αφού δεν μπόρεσε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

Πάντως, για την… ιστορία, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει ούτε και μετά από έναν χρόνο, αναφορικά με τον Ιωαννίδη και τα «θέλω» του Παναθηναϊκού, για να τον παραχωρήσει.

Με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, να δηλώνει πρόσφατα, με αφορμή το ενδιαφέρον των «βιόλα» ότι «δεν θα πουλήσουμε τον Ιωαννίδη για λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response